خبرگزاری شبستان-کرمان
باز از تو می نویسم؛ از تو ای تمام جان از تومی نویسم ای امام جمعه جهان
شعله شعله آتشی به پاست در دورن من تند و پرشتاب هرچه می رود جلو زمان
گل های پژمرده باغ دل، دوباره جان می گیرد و از آب زلال معرفت امام(علیه السلام)شاداب می شود؛ پروانه های احساس رقص کنان و شادی کنان بر لب خانه های آروز دوباره بال می گشایند؛ تب و تاب زمین و زمان حکایت از واقعه ای عظیم دارد؛ شبی که خداوند آخرین تحفه ذخیره شده برای جهان بشریت را عرضه می کند از راه رسیده است.
زمین و زمان بیقرار در هزار و صد و هشتاد و یکمین سالروز آمدن کریم تر از یوسف
همه جا و همه کس مسرور و شادمان است؛ اما این شادمانی امروز پس از هزار و صد و هشتاد و یک سال با غمی عجیب توأم است؛ به هرکجا که بنگری همه می خواهند خود را به نقطه ای برسانند که در آن احساس نزدیکی بیشتری با موعود مولود این شب داشته باشند.
در ایران عزیز نقطه ای است که در این شب گویا همه شور و اشتیاق زمین برای آمدن آن موعود مهربان تر و کریم تر از یوسف پیامبر در آن جمع شده است؛ چیست این دلشوره های بیکران؟ پشت کاشی های سبز جمکران؟ کشتی امید در گل تا به کی؟ بانگ اللهم عجل تا به کی؟
برای نخستین بار است که سعادت و توفیق رفیق شده و امسال سعادت دارم تا نیمه شعبان را در جمکران باشم؛ حوالی ساعت 21 و 30 دقیقه به اتفاق سه نفر دیگر از دانشجویان به سمت جمکران بیقراری راه می افتیم. ازدحام جمعیت و خودروها به حدی است که مسیر 10 دقیقه ای تا مسجد مقدس جمکران را یک ساعت در راه بودیم.
جمعیت در اطراف و داخل صحن ها و درون مسجد به اندازه ای زیاد است که خدا را بسیار شاکریم یک جای کوچک در میان جمعیت پیدا کردیم؛ وقتی رسیدیم بیانات شیرین و جذاب حاج کاظم صدیقی به نیمه رسیده بود؛ روحانی روشن ضمیر و صفاباطنی که به محض بردن نام مبارک امام عصر، بغض گلویش می ترکد.
آیت الله صدیقی می گوید: امشب دالان ورودی شب قدر است؛ شب پذیرایی و نجات است؛ خدا خودش فرموده بیائید؛ مگر می شود دست خالی برگرداند؛ من مطمئن هستم که امشب کسی دست خالی از اینجا بر نمی گردد.
وی به شباهت های زمان ما با زمان یوسف نبی(علیه السلام)تبیین می کند و با اشاره به اینکه با اینکه برادران یوسف در حق او آنقدر ظلم کرده بودند اما وقتی به مصر آمدند یوسف بدون ملاحظه آن ظلم ها بار برادران را بست حالا امشب نزد کسی آمدیم که کریم تر و آقاتر از یوسف است.
مسجد جمکران ابوالفضلی شد
حاج کاظم صدیقی به این مطلب هم اشاره می کند که امشب قلم در دستان امام زمان است و می افزاید: دامن حضرت ابوالفضل(علیه السلام)را امشب بگیرید که حضرت حواله های عمویش را می بوسد؛ به اسیری عمه اش زینب هم ایشان را قسم دهید؛ مجلس وقتی بیشتر حال و هوای امام زمانی می گیرد که سیدحمیدرضا برقعی، شاعر آئینی کشورمان یک دو بیتی در خصوص باب الحوائج می خواند و محفل کربلایی می شود.
حاج کاظم این را هم گفت که برای توسل به حضرت 133 مرتبه "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین، اکشف کربنا بحق اخیک الحسین" گفته شود و افزود: یکی از راه های خواندن امام عصر(عجل الله) این آیه سوره مبارکه یوسف است: يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُّزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَيْنَآ إِنَّ اللّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ
دعای کمیل توسط مداح اهل بیت حیدرزاده خوانده می شود و در ادامه حجت الاسلام میلانی به ایراد سخن می پردازد؛ شب به سحر رسیده است؛ ماه در آسمان جمکران پشت ابر است درست مثل خورشید تابان که بیش از هزار سال پشت ابرهای غیبت است.
برای نماز امام زمان(عجل الله)وارد مسجد می شویم و بعد از نماز برای اقامه نمازجماعت صبح به حیاط مسجد برمی گردیم. نماز به امامت آیت الله حسینی بوشهری اقامه می شود و پس از آن همه یکصدا دعای فرج زمزمه می کنند؛ خدایا! گرفتارى بزرگ شد و پوشيده بر ملا گشت و پرده كنار رفت و اميد بريده گشت و زمين تنگ شد و خيرات آسمان دريغ شد...
کوتاه ترین دعا برای بزرگترین آرزو
"فریادهای اللهم عجل لولیک الفرج" کوتاه ترین دعا برای بزرگترین آرزویی است که همه جمکران را در آغوش گرفته است؛ دوستی می گوید نمی دانم چرا نیمه شعبان که می شود گرمای قم شدت می گیرد و بلافاصله در پاسخ به او این جمله به ذهنم می آید: که این همه گرما از حرارت آمدن وجودی است که جهان یخ زده ی امروز منتظر اوست.
برای آمدنش کدامین گناه را ترک می کنی؟
با دلی مملو از آرامش و اطمینان و با نشاطی که از بودن در خیل عظیم مشتاقان امام زمان کسب کردیم به خوابگاه دانشگاه بر می گردیم و تمام مدت به این فکر می کنم که برای آمدن امامی که فرج او فرج ماست نه ختم صلوات و دعا و ... که گرچه لازم است؛ اما کدام یک از گناهانم را می توانم ترک کنم؟
پایان پیام/
گزارش: طاهره بادامچی
نظر شما