امداد و نجات در سیستان و بلوچستان امری نفس گیر است

خبرگزاری شبستان: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امداد و نجات در استان به لحاظ وسعت آن امری دشوار و نفس گیر بوده لذا باید استانداردی تعریف کنیم که چه زمانی در صحنه حادثه باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان امروز (12 خرداد) در دیدار با علی اصغر احمدی دبیرکل جمعیت هلال احمر بیان داشت: نیازی به شناساندن سیستان و بلوچستان به شما نیست و شما بر همه واقعیت آن آشنا هستید.

 

وی با امداد و نجات در استان به لحاظ وسعت آن امری دشوار و نفس گیر است، افزود: باید استانداردی تعریف کنیم که زمان رسیدن به صحنه حادثه چه مقدار است.

 

استاندار استان ادامه داد: سیستان و بلوچستان استثنا از قاعده است و در حوادث بزرگ استان جمعیت هلال احمر این آمادگی را ندارد زیرا پایگاه های امداد و نجات به شکل مجهز نداریم.

 

هاشمی با تاکید بر اینکه در بحث امداد و نجات باید استان به چهار یا پنچ منطقه تقسیم شود، گفت: جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان معین دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان برای روزهای سخت است.

 

وی با بیان اینکه تمرکززدایی اولویت من در سیستان و بلوچستان است، افزود: دادن تمرکز به مرکز استان مدیریت نیست، باید تمرکز ها به وسعت جغرافیایی این استان گسترانیده شود.

 

استاندار بیان داشت: مدلی جمعیت هلال احمر برای استان تعریف کند تا براساس آن یک همفکری داشته باشیم.

 

هاشمی با بیان اینکه ظریب امداد و نجات جاده ای با تقویت خودورهای امداد و نجات افزایش یابد، گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی سیستان و گرد و غبارهای آن، حداقل ها به مانند ماسک و بسته های حمایتی به مردم این خطه از کشور ارائه نمی شود.

 

وی افزود: مردم سیستان و بلوچستان در کنار فقر با بیماریهای صعب العلاج دست و پنچه نرم می کنند، در این باره درمانگاه تخصصی در دو نقط استان راه اندازی شود.

 

 پایان پیام/

کد خبر 462886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha