بهره برداری از نخستین فرهنگسرای قرآنی در تبریز

شهردار تبریز، در آیین افتتاح نخستین فرهنگسرای قرآنی در تبریز، این شهرداری را پیشگام اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی خواند وگفت: شهرداری تبریز اکنون به نهادی فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، شب گذشته(25خرداد) در آیین افتتاح نخستین فرهنگسرای قرآنی در تبریز، گفت: در حال حاضر مهندسی مجدد فرهنگی نیاز ضروری جامعه اسلامی و نظام ارزشی جمهوری اسلامی ایران می باشد.


علیرضا نوین تدوین و اجرای طرح مهندسی فرهنگی کشور را زمینه‌ساز تحول اساسی در حوزه فرهنگی جامعه دانست وافزود: مطابق فرمایش مقام معظم رهبری، تحقق این امر زمینه‌ساز جلوگیری از بسیاری نابسامانی‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی است.


وی تنها راه مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن را مهندسی فرهنگی خواند و تاکید کرد: دستیابی به این هدف مهم و آرمانی مستلزم تزریق روح معنوی و دینی در جامعه در سایه تعالیم و آموزه‌های قرآنی و اسلامی در سایه همت و فعالیت گسترده نهادها و مراکز فرهنگی است.


شهردار کلانشهر تبریز به فعالیت‌های گسترده این شهرداری در حوزه فرهنگی واجتماعی اشاره و اضافه کرد: در جهت عمل به فرامین و منویات مقام معظم رهبری، شهرداری تبریز برنامه‌ریزی کلانی برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی در سال جاری انجام می دهد.


نوین، شهرداری تبریز را پیشگام اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی در طول چند سال گذشته برشمرد وافزود: در حال حاضر شهرداری تبریز به جهت حجم و تعدد بالای برنامه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی خود، به نهادی فرهنگی اجتماعی تبدیل شده و به عنوان دستگاهی موفق در این حوزه عمل می‌کند.


وی اجرای طرح‌ها و برنامه‌هایی چون کمک به بازسازی ، نوسازی و تجهیز مساجد ، تجلیل از قاریان و حافظان ممتاز قرآنی ، ساخت بوستان‌های قرآن و نهج‌البلاغه ، راه‌اندازی خانه مداحان ، خانه هنرمندان ، خانه شعر ، خانه داستان ، ساخت و توسعه کتابخانه‌ها و قرائت خانه‌های عمومی، ساخت ده‌ها خانه فرهنگ، اجرای طرح فرهنگسرای بزرگ تبریز، راه‌اندازی موزه تاریخ شهر و شهرداری ، ساخت پارک موزه دفاع مقدس ، نصب تندیس و نما‌های ویژه شهدا و سرداران جنگ از جمله طرح های اجرا شده است.


وی افزود : برنامه‌ریزی برای اجرای طرح دروازه قرآن در یکی از ورودی‌های تبریز، برگزاری همه ساله جشنواره فرهنگی تابستانی تبریز ، برگزاری جشنواره‌ها و یادنامه‌های فرهنگی ادبی نظیر شمس تبریزی، مولانا، شهریار، پروین اعتصامی، تجلیل از زنده‌نامان، برگزاری یادواره‌های شهدا، مشارکت در برگزاری و برپایی تمامی برنامه‌ها و جشنواره‌های فرهنگی هنری استان و ده‌ها برنامه دیگر را تنها بخشی از فعالیت‌های فرهنگی شهرداری در چند سال گذشته برشمرد.


شهردار تبریز، همچنین از آمادگی شهرداری برای ایجاد و توسعه فرهنگسراهای قرآنی مشابه در نقاط دیگر شهر تبریز خبر داد و تصریح کرد: تبریز به عنوان نخستین پایتخت جهان تشیع نیازمند توسعه این قبیل مراکز است.


گفتنی است، نخستین فرهنگسرای قرآنی تبریز که توسط شهرداری منطقه چهار این شهر احداث شده است، درآستانه سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و با حضور شهردار تبریز و خادمین قرآنی استان افتتاح مورد بهره برداری قرار گرفت.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 46254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha