تعلیم و تربیت اسلامی باید در مدارس گسترش یابد

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه با اشاره به اینکه مدارس بهترین پایگاه برای ترویج و توسعه معارف اسلامی در جامعه هستند، گفت: روحانیون مستقر در مدارس باید مسئولیت هایی را برعهده گیرند که متولی انجام ندارند و از موازی کاری پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ارومیه، حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه ظهر امروز( 11 خرداد) در جلسه کمیته استانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش که در دفتر امام جمعه شهرستان ارومیه برگزار شد، گفت: حوزه های علمیه باید از فرصت طلایی تابستان و اوقات فراغت بیشتر بهره گیرند و با انجام برنامه های مناسب دانش آموزان را هرچه بیشتر با کاربرد حوزویان در جامعه آشنا سازند.

وی تصیح کرد: اگر دانش آموز با کاربرد حوزویان در جامعه آشنا شود بی شک روحانی حاضر در مدارس می تواند تاثیر بسزایی در افکار جوانان و نوجوانان این مرز و بوم داشته باشد.

حجت الاسلام ملکی، با بیان اینکه در حای حاضر 105 هزار مدرسه در کشور وجود دارد، اظهار داشت: اگر بخواهیم برای این مدارس روحانی مستقر کنیم 105 هزار روحانی در کشور نداریم و در این زمینه با مشکل مواجه می شویم بنابراین ما باید ظرفیت های استانی را تقویت کنیم و بیش ترین سرمایه گذاری ما بر روی همکاران فرهنگی باشد.

این مسئول خاطر نشان کرد: برای مبلغین حاضر در مدارس باید دوره های آموزشی لازم برگزار شود تا روحانی با اطلاعات کافی در مدارس حاضر شده و با زبان خود دانش آموزان با آنان سخن بگوید زیرا در این صورت تاثیر کلام بیشتر می شود.

وی، با اشاره به  اجرای طرح روشنا در مدارس استعدادهای درخشان، ادامه داد: با همکاری معاونت تبلیغ در راستای اجرای این طرح 350 روحانی به این مدارس اعزام شده اند در مدارس شاهد و نمونه نیز 2 هزار و 200 روحانی مسقر می باشد که در این راستا گام های بلندی برداشته شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستادهمکاری حوزه های علمیه اضافه کرد: امروزه تاثیر فضای مجازی بر تعلیم و تربیت دانش آموزان کمتر از تعلیم و تربیت نیست و این موضوع کار آموزش و پرورش را کمی سخت تر می کند و می طلبد که آموزش و پرورش و حوزه بیش از پیش در انجام کارهای فرهنگی مشارکت و همکاری داشته باشند.

وی، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد آموزش و پرورش، عنوان کرد: بیانات مقام معظم رهبری در مورد آموزش و پرورش در واقع بیانات ائمه معصومین به زبان روز است همان طور که امام صادق(علیه السلام) می فرمایند باید در انجام کار ها به سراغ بچه ها بروید زیرا بچه ها آمادگی زیادی دارند زرا جوانی بهترین دوره زندگی انسان است و اگر به خوبی استفاده شود زیر بنای شخصیت انسان به درستی شکل می گیرد وموجب می شود انسان تا اخر عمر هدفمند زندگی کند.

این مسئول ادامه داد: ما به دنبال تشکیل کار گروهی هستیم که ارزیابی کند مطالبات رهبری تا چه اندازه در آموزش و پرورش محقق شده زیرا آموزش و پرورش به عنوان توسعه زیر بنایی کشور باید اولویت دولت و مجلس باشد.

پایان پیام/

کد خبر 462338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha