به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیان کرد: کسب 10 درصد از تولید ناخالص ملی یکی از اهدافی است که پیگیری میکنیم؛ اما تا رسیدن به این نقطه فاصله زیادی داریم.
وی افزود: زیستفناوری یکی از رشتههای مهم در دنیا محسوب میشود و کشورهای توسعه یافته به این حوزه توجه ویژهای دارند؛ اما در ایران چنین نیست و تاکنون از این رشته غفلت شده است که امیدواریم با پیگیریهای ستاد توسعه زیستفناوری و اهدافی که برای ستاد تعیین شده است به جایگاه واقعی زیستفناوری در کشور دست یابیم.
به گفته قانعی، آموزش و تربیت نیروی زیستفناور از دوران دانشآموزی امکانپذیر است به همین دلیل قصد داریم مدارس را نیز به صورت جدیتری در این حوزه وارد کرده و این رشته را بین دانشآموزان ترویج کنیم.
وی تصریح کرد: ستاد توسعه زيستفناوري از نظر اجرايي در راستاي سياست ملي كوچكسازي بدنه دولت، با پرهيز از گسترش سازمان اداري تلاش دارد تا وظايف و مأموريتهاي خود را بر اساس بهرهگيري از سرمايه انساني و امكانات موجود در نهادهاي ذيربط انجام دهد.
دبیر ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمی، خاطرنشان کرد: ورود و حمايت از حوزههاي فراموش شده و معطل مانده در زنجيره علم تا ثروت در زيستفناوري و ترويج عمومي و فرهنگسازي الگوهاي نوين در زيستفناوري از راهکارهایی است که ستاد برای توسعه این رشته در نظر گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما