به گزارش خبرگزاري شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، بهروز اسودی گفت: اکتشافات، استخراج و فرآوری سه حوزه كاري در بخش معادن را تشكيل ميدهند و در اين بين اکتشافات اصلی ترین و مهمترین بخش معدن است.
وي همچنين با بيان اينكه در استان سمنان قریب 42 ماده معدنی استخراج ميشود که از این لحاظ، استان رتبه اول كشوري را در اختيار دارد، ادامه داد: ما باید علم و دانش خود را در بخش استخراج و فرآوری افزایش دهیم.
اسودی ادامه داد: در استان سمنان بیش از 50 نوع ماده و محصول گچی وجود دارد اگر این مواد که استخراج می شوند بدون فرآوری، خام فروشي و فقط در حوزه ساختمان و مصالح ساخنمانی مصرف شوند، به صلاح استان و کشور نيست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از استخراج سالانه بین ۱۸ تا ۲۱ میلیون تن مواد معدنی از ۵۱۳ معدن استان سمنان خبر داد و گفت: مهمترین آنها گچ، نمک، زئولیت، ذغال سنگ و غیره است.
وی تصریح کرد: از لحاظ صنعت و معدن داراي رتبه ششم کشوری است.
وی بزرگترین چالش پیش روی صنعت، بحث سرمایه گذاری عنوان کردوادامه داد: که اگر رفع شود وضعیت اشتغال و اقتصاد کشور بهبود می یابد.
اسودي با اشاره به وضعیت سرمایه گذاری در بخش صنعت استان سمنان افزود: بیشترین سرمایه گذاری در استان در گروه های کالایی فلزی 561 واحد، شیمیایی 682 واحد، مواد کانی 373 واحد، غذایی 213 واحد ، منسوجات 86 واحد و سایر 14 واحد است.
وي یادآور شد: بیش از یک سوم پروانه های بهره برداری صادره تا کنون در گروه کالایی صنعت شیمیایی بوده و همچنین حدود یک سوم دیگر نیز در گروه صنایع فلزی است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان خاطر نشان کرد: در بررسی میانگین تعداد اشتغال ایجادی در هر گروه کالایی، بیشترین اشتغال ایجادی را گروه منسوجات با میانگین اشتغال 43 نفر به ازای هر واحد به خود اختصاص داده و گروه فلزی با میانگین اشتغال 29 نفر دررتبه بعدی قرار گرفته است.
اسودي با بیان اینکه در حدود 48 هزار نفر در واحدهای صنعتی استان سمنان مشغول به كار هستند، گفت: در استان سمنان اکثر صنایع جز صنایع متوسط می باشند که بین 50 تا 150 نفر شغل مستقيم دارند.
پایان پیام/
نظر شما