جایگاه واقعی زنان با حفظ حجاب و عفاف احیاء می شود

خبرگزاری شبستان: مدرس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان با اشاره به فلسفه پوشش و حجاب از منظر قرآن گفت: جایگاه واقعی و منزلت زنان تنها با حفظ حجاب و عفاف احیاء می شود.

امراله حسنی، مدرس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: حجاب به جهت حفظ امنیت برای افراد آرامش روحی در پی دارد.

 

وی با بیان اینکه در مفاهیم و دستورات دینی از حجاب با عنوان مصونیت انسان یاد شده است، خاطرنشان کرد: حجاب مختص بانوان نیست و باید آقایان نیز عفت و حجاب خاص خود را رعایت کنند.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه حجاب به عنوان پوشش و پرده موجب محافظت زنان از ذلت و خواری می شود، ادامه داد: زنان نیز باید در عرصه جامعه حضور داشته باشند ولی با رعایت حجاب و عفاف.

 

به گفته حسنی، متاسفانه وقتی سخن از حجاب به میان می آید به گمان گروهی باید زنان نورخورشید را از پستوی منزل ببیند و در جامعه حضور نداشته باشند در حالی که حجاب به عنوان یک پوشش سالم باید از سوی زنان و مردان رعایت شود.

 

وی به مقایسه فرهنگ غرب با کشور ایران و رواج بدحجابی در کشور اشاره کرد و افزود: مساله عفت در کشورهای غربی بسیار کمرنگ است.

 

این استاد دانشگاه یکی از فواید حجاب را بالا بردن عفاف و حیا عنوان کرد و ادامه داد: پوشش مناسب علاوه بر تامین امنیت روانی افراد می تواند موجب حفظ ارزش های فردی شود.

 

حسنی مصونیت از شر آفت ها و نگاه ناپاک را از دیگر فواید رعایت حجاب و عفاف عنوان کرد و افزود: متاسفانه استفاده نادرست از ماهواره و تلاش دشمنان برای رواج بی بند و باری زمینه بدحجابی در کشور را فراهم کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه گروهی از زنان تنها از روی لجبازی بدحجاب هستند، ادامه داد: برخورد نامناسب در جامعه زمینه این مسائل را ایجاد کرده است در صورتی که ممکن است حتی به بدحجابی نیز معتقد نباشند.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: نباید نگاه شخصی به مساله حجاب داشت و تنها باید با توجه به آموزه های اسلامی و احادیث ائمه اطهار(علیه السلام) نسبت به آگاهی دادن به افراد جامعه اقدام کرد.

 

حسنی فرهنگ سازی با ایجاد یک حرکت جهادی از سوی مردم را لازمه برخورد با بدحجابی عنوان کرد و افزود: به جای برخورد چکشی می توان از ابزارهای تشویقی برای رعایت حجاب و عفاف در جامعه استفاده کرد.

 

وی با استناد به فرموده رهبری مبنی بر اینکه لباس های سنتی هر شهر احیاء شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه در جامعه امروز برای خرید چادر و مقنعه با کمبود و مشکل مواجه هستیم و این درحالی است که انواع مانتوها در فروشگاه ها به فروش می رسد.

 

این مقام مسئول خواستار تشکیل نمایشگاه های مختص فروش چادر در کشور شد و ادامه داد: حوزه اجرایی اصناف نیز باید نظارت کافی بر فروشگاه های عرضه کننده پوشاک آقایان داشته باشند چرا که بسیاری از جوانان مجبور به خرید پوشاک نامناسب می شوند.

 

حسنی با انتقاد از اینکه متاسفانه در حوزه احیاء پوشاک سنتی در کشور ضعیف عمل شده است، ادامه داد: باید تنوع در پوشاک و لباس های محلی ایجاد شود.

 

استاد دانشگاه فرهنگیان زنجان از حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حضرت زینب (سلام الله علیها) به عنوان الگوی بانوان مسلمان یاد کرد و افزود: این بانوان بزرگ فرزندان بزرگی را نیز تربیت و فدای اسلام کردند که باید الگوی فرزندان ما باشند.

 

به گفته این استاد دانشگاه حجاب همچون گوهری است که با مصون نگه داشتن زنان به تحکیم بنیان خانواده کمک می کند.

 

وی به آسیب های اجتماعی و مقوله طلاق در جامعه اشاره کرد و افزود: اسلام روش درست زندگی کردن را به انسان آموخته است و این درحالی است که متاسفانه به جای عمل به این آموزه ها از ماهواره و برنامه های ماهواره ای تبعیت می شود.

 

حسنی در پایان اضافه کرد: حجاب یکی از مقوله های تاثیرگذار بر سبک زندگی آرامش روحی برای افراد به دنبال دارد و زنان نباید شان و منزلت خود را اندک شمرده و به سمت الگوهای غربی متمایل شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 461963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha