به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، رحیم عطایی پور، سرپرست اداره کل فنی و حرفه ایی گیلان امروز(۵ خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در این اداره کل با بیان اینکه طرح توانمند سازی و آموزش مهارتی روستائیان، عشایر، مناطق محروم و مرزی یکی از طرحهای ملی سال ۹۴ است، اظهارکرد: این طرح از طرف سازمان آموزش فنی و حرفهایی کشور وابسته به وزارت تعاون تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این طرح طبق تفاهم نامه فیمابین استانداری و سازمان فنی و حرفه ایی کشور در گیلان اجرا می شود گفت: طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستائیان و عشایر گیلان در هشت مرحله با بهره گیری از ظرفیتهای درون سازمانی و سایر نهادهای دولتی و بخش خصوصی در روستاها، مناطق مرزی و محروم استان اجرا میشود.
عطایی پور نیازسنجی و امکان سنجی آموزشهای مهارتی روستائیان را مرحله اول این طرح دانست و تصریح کرد: برنامه ریزی آموزشی و تعیین شیوه ارائه آموزش با توجه به نیازهای آموزشی، تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی، منابع آموزشی و کمک آموزشی از مراحل بعدی اجرای طرح است.
وی ادامه داد: در این طرح تربیت مربی بومی و توانمندسازی و ارتقای دانش و مهارت با هدف بکارگیری مربیان نخبه و برجسته به ویژه استفاده از ظرفیتهای مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفهایی صورت میگیرد.
سرپرست فنی و حرفه ایی گیلان، آماده سازی فضا و تجهیزات و راه اندازی کارگاههای آموزش، مشاوره آموزشی، ثبت نام و هدایت شغلی جامعه هدف به منظور استعدادیابی و نگاه به آینده شغلی را از مراحل بعدی اعلام کرد.
وی تصریح کرد: کارآموزان این طرح از طریق برگزاری آزمون تئوری و عملی مورد سنجش مهارت و صلاحیت حرفهایی قرار گرفته و گواهینامه مهارت برایشان صادر میشود.
عطایی پور خاطرنشان کرد: این اداره کل هماهنگیها و رایزنیهای لازم را جهت بهره گیری از ظرفیت تمامی دستگاههای دولتی و خصوصی استان در دستور کار خود قرار داده است.
پایان پیام/
نظر شما