به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین برادران صبح امروز(4خرداد)، در مراسم اختتامیه دوره چهارم طرح علمی تخصصی سراج(ویژه مدیران کانون های تخصصی مساجد و دانشگاهی) که در اردوگاه ولایت قم برگزار شد، اظهار داشت: هیچ جایی برای انجام کار داوطلبانه بهتر از مسجد نیست، هیچ کار داوطلبانه ای هم پاک تر از اموری نیست که در مسجد انجام می شود نیست.
وی تصریح کرد: دشمن در تهاجم فرهنگی تلاش می کند ارزش گذاری های جامعه را به نفع خود تغییر دهد، امروز کار در مسجد جایگاهش کمتر از کار علمی است، رتبه یک استاد دانشگاه بالاتر از یک فعال مسجدی متخصص است، در حالی که اهل بیت(ع) همواره توجه به روح انسان را مهمتر از ابعاد دیگر دانسته اند.
حجت الاسلام والمسلمین برادران بیان داشت: کار فرهنگی و ارزشی در مسجد یعنی سوختن، دشمن تهاجم فرهنگی را به سمتی برده که همه ما دنبال عناوین و پست و القاب آنچنانی باشیم و کسی که کار مسجدی می کند انگار فردی بیکار است، فعال مسجدی باید این نگاه ها را تحمل کند تا به نتیجه برسد.
وی خاطرنشان کرد: این که جامعه امروز ما در مقابل غرب و تهاجم فرهنگی کرنش نشان می دهد علتش استفاده ابزاری غرب از علم است، انقدر این موضوع اهمیّت دارد که دشمن حتی برای مسیر علمی کشور ما هم برنامه ریزی کرده و مراتب علمی و دانشگاهی را طوری معرفی می کند و جلوه می دهد که اخلاق و توجه به روح انسانی را فراموش کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین برادران با بیان این که نشاط باید مهمترین ویژگی شخصیتی یک فعال مسجدی باشد، عنوان داشت: برای داشتن نشاط باید وفاداری، رعایت حقوق دیگران و اخلاق مورد توجه قرار داد و سعی کرد با تمرین جزو خصلت های انسان شود.
کارشناس مسائل فرهنگی تاکید کرد: انسان ها بنده احسان هستند، برای احسان باید متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و نشاط داشته باشیم، حفظ نشاط خیلی اهمیّت دارد، رعایت اخلاق و حقوق دیگران هم به همین ترتیب، تا از یکی خلافی دیدیم نباید توبیخشم کنیم، روایت داریم باید 70 گناه کبیره مومن را پوشاند.
وی در پایان تاکید کرد: اگر گاهی می بینیم ریزش های افراد در کارهای فرهنگی زیاد است، دلیلش عدم وجود و حفظ نشاط است، تا کسی اخلاق را رعایت نکند، حقوق دیگران را رعایت نکند، نشاط نخواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما