به گزارش خبرنگار خبر گزاری شبستان از گیلان، محمود شکری، نماینده مردم شهرستان تالش، رضوانشهر و ماسال امروز ( 2 خرداد ) در نخستین همایش تالش شناسی اظهار کرد: توجه به فرهنگ بومی، محلی یکی از راهکارهای مهم جهت رسیدن به توسعه پایدار است.
وی با بیان اینکه گیلان دارای قدمتی دیرینه است گفت: تالش یکی از شهرستان های متمدن گیلان است که با برگزاری چنین همایشهای جهت شناسایی بیش از پیش این شهرستان در سطح ملی کوشید.
این مقام مسئول اذعان کرد: با بررسی در تاریخ متوجه خواهیم شد که اقوام تالش با خصومتها و درگیریهای بسیاری مواجه بوده و با این تهاجمات فرهنگی هیچگاه مردمان این مرز و بوم هویت خود را از دست نداده بلکه در راستای حراست از فرهنگ و هویت این مرز و بوم تلاش کردهاند.
شکری در ادامه به یکتاپرستی مردمان تالش اشاره و تصریح کرد: مردمان این دیار همواره ثابت کرده اند که در طول تاریخ در راستایی افزایش معنویات تلاش کرده و هیچگاه پروردگار خود را فراموش نکردهاند.
نماینده مردم تالش اذعان کرد: همه ما باید در راستایی شناسایی تمدن اصیل گیلان و ایران کوشا باشیم و با تلاش در این عرصه می توان از تهاجمات فرهنگی به ارزش های دینی کشور جلوگیری کرد.
وی خاطر نشان کرد: گیلان دارای 16 شهرستان است که هشت شهرستان به گویش تالشی تکلم دارند.
شکری در ادامه ضمن تبریک ایام شعبانیه تصریح کرد: جانبازان کشور ما با گذشتن از جان خود در راستایی هویت دینی و اعتقادی کشور تلاش کرده اند تا امروز ما با آسایش و آرامش زندگی کرده و قلههای پیشرفت را یکی پس از دیگری طی نماییم همگان باید قدردان زحمات شهدا و جانبازان باشیم و هیچگاه از خود گذشتگیهای این عزیزان را از یاد نبریم.
حجت الاسلام هادی حبیبی، امام جمعه شهرستان رضوانشهر نیز در این همایش اظهار کرد: یکی از احتیاجات ضروری جامعه ما پرداختن به آداب و رسوم و فرهنگهای بومی محلی است.
وی تصریح کرد: امروزه دشمنان با اجرای برنامههای مبتذل در شبکههای ماهوارهای، هویت دینی و مذهبی ایران را هدف قرار دادهاند که مسئولان امر میتوانند با گرایش بیش از پیش به فرهنگ بومی و محلی جوانان را با ارزشهای دینی آشنا کرده و از نهادینه شدن فرهنگ غرب در جامعه بکوشیم.
پایان پیام/
نظر شما