به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور امروز (31 اردیبهشت ) در هفتمین جشنواره علامه حلی با اشاره به اینکه موسوعه و آثار پژوهشی در دهه های اخیر توسط افراد در مراکز پژوهشی منتشر شده است گفت: اگر بخواهیم پژوهش های امروز را با آنچه در تاریخ اسلام صورت گرفته است مقایسه کنیم باید بدانیم در یک تراز قرار گرفته ایم چرا که حرکت علمی و پژوهشی حوزه علمیه امروز و آنچه در گذشته ثبت شده قابل تعمل است و این عمل که نیاز جدی حوزه های علمیه می باشد مدیون تلاش مدیران است.
وی افزود: حوزه امروز نیاز به تحول دارد و اگر این تحول صورت نگیرد معنایش این نیست که که تلاشها را باید نادیده گرفت چرا که تولید علم و پیشتازی در توفیقات علمی منحصر به حوزه های بزرگ نیست و این خود نوعی هشدار است برای حوزه علمیه قم که همیشه در اوج حرکتهای علمی بوده است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور ادامه داد: اما انگیزه و توجه به نیازها و استفاده حداکثری از علم به این نتیجه خواهیم رسید که تولید علم منحصربه قم نباشد و اگر در شهرهای دیگر آوازه ای است همه به مدد قم است اما این توجه همواره باید برای همه حوزه های علمیه باشد تا حرکتهای علمی وتوجه به رشد شاخصه های پژوهشی بتوان آثار را داوری کرد.
حجت الاسلام جمشیدی تصریح کرد: از زمان حرکت علمی حوزه های علمیه بیش از هزارو 400سال می گذرد که تا کنون متوقف نشده است واین اتفاق همچنان ادامه دارد و در حوزه های علمیه فقط برای ساحت الهی آموخته ایم که نه تنها علم اندوزی داشته باشیم بلکه باید تولید و پژوهش را همواره به عنوان یک عنصر مهم در نظر داشته باشیم.
وی با اشاره به نقش مهم استید در حوزه اظهار داشت: ما در حوزه های علمیه یک عنصر اصلی به نام استاد داشته ایم که با علم آموزی در عرصه پژوهش از استوانه های مهم علمی بوده اند که با استفاده از حلقه شاگردان کارهای بزرگی را در حوزه رقم زده اند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور در پایان گفت: ما در این جشنواره اشتیاق و تسارع فضلا و طلاب حوزه علمیه را در تولید علم و دانش به نمایش گذاشتیم و امیدواریم با ایجاد تحول در پژوهش شاهد حرکتهای علمی و پژوهشی طلاب در تمامی عرصه باشیم.
پایان پیام/
نظر شما