مدیرکل نوسازی آذربایجان شرقی، با تاکید بر توسعه فضاهای آموزشی مبتنی بر نیاز منطقه ای، از تهیه شناسنامه مدارس خبرداد و به خبرنگار شبستان در تبریز گفت: بر اساس این شناسنامه موقعیت و امکانات هر مدرسه تعیین و نیازهای آن نیز مشخص می شود.
علی آذرنژاد ادامه داد: در حال حاضر 2 هزار و 200 کلاس درسی بازسازی شده ولی با توجه به افزایش عمر مدارس 5 هزار و 400کلاس تخریبی تشخیص داده شده که در برنامه پنجم به این امر اهمیت داده شده است.
وی ادامه داد: بیشترین نیاز مدارس تخریبی در شهر تبریز و بیشترین جمعیت دانش آموزی استان نیز در تبریز، مراغه، شبستر و سراب است.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی اظهار کرد: یک هزار و 200مدرسه دو شیفته با 538 هزار نفر جمعیت آموزشی در آذربایجان شرقی وجود دارد که تلاش می شود با احداث و ساماندهی مدارس، این مدارس یک شیفته شوند.
آذرنژاد گفت: آذربایجان شرقی دارای 5 هزار و 900 ساختمان آموزشی با 24 هزار کلاس درسی است که 9 هزار و 500کلاس درسی در روستاها با 146 هزار نفر جمعیت آموزشی و 14 هزار و 500 کلاس در شهرهاست که مابقی جمعیت آموزشی را در خود جای می دهد.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری موفق جشنواره خیرین در استان بیان کرد: در هر جشنواره تعدادخیرین افزایش می یابد و امسال نیز دنبال کارخانجات و صنایع هستیم.
وی اضافه کرد: با تائید نوسازی مدارس کسانی که در امر نوسازی مشارکت دارند از برخی معافیت های مالیاتی نیز برخوردارمی شوند و با توجه به حجم کار از مالیات نیز کاسته می شود.
پایان پیام/
نظر شما