حجت الاسلام محمدرضا حشمتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان بازدید از موسسات قرآنی، دیدار با فعالان این عرصه و همکاران این معاونت و رایزنی با مقام عالی دولت در استان در خصوص مباحث قرآنی منطبق با موقعیت جغرافیایی، بومی و جمعیتی را از اهداف سفر یکروزه خود به کرمانشاه عنوان کرد.
وی ابراز کرد: تقدیر از ابتکارات و خلاقیت های موسسات قرآنی در استان ها و کارهای خوبی که صورت گرفته از دیگر اهداف حضور ما در استان هاست.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: سطح فعالیت قرآنی همین موسساتی هستند که در کانون های قرآنی، دارالقرآن ها و مساجد فعالیت می کنند.
حجت الاسلام حشمتی اظهار کرد: قرآن بین مسلمانان به عنوان کتاب راهنما و کتاب زندگی مطرح هستند و همه به آن ها تمسک می جویند و البته برداشت های مختلفی از آن دارند.
وی تصریح کرد: برداشت اهل اسلام ناب، برداشتی که مورد توجه مسئولین جمهوری اسلامی است و به تعبیری همان اسلام رحمانی است که در آن مردم را به عطوفت و مهربانی دعوت می کند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: اسلام و مسلمان هم به معنای آن است که همه از دست و زبان مسلمانان در امان هستند و طرفداران این تفکر در کشور ما زیاد هستند.
حجت الاسلام حشمتی با اشاره به نقش موسسات در نشر و اشاعه معارف ناب اسلام محمدی، عنوان کرد: اگر معرفی خوبی از اسلام توسط مسلمانان ایران صورت بگیرد آن اسلامی که امام(ره) و مراجع شیعه مطرح می کنند، خیلی طرفدار دارد.
وی گفت: برعکس در مقابل اسلام ناب، اسلامی قرار دارد که منشأ خشونت بوده و افراط و تفریط دارد و مورد انزجار قرار دارد.
این مقام مسئول، افزود: موسسات قرآنی و فعالان این عرصه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادها ما را یاری دهند تا بتوانیم این اسلام ناب را معرفی کنیم.
حجت الاسلام حشمتی حمایت و پشتیبانی از حرمت های قرآنی را مورد توجه قرار داد و گفت: با توجه به مرزی بودن استان کرمانشاه و همجواری آن با کشور عراق و از طرفی سکونت اهل سنت و سایر فرق و مذاهب در این استان با توجه به اعتبارات و گزارش فعالیت ها از آن حمایت خواهیم کرد.
وی گفت: محرومیت و بیکاری در این استان زیاد به چشم می خورد و از وظایف خود در استان های محروم می دانیم که حمایت بیشتری داشته و با اطلاع از کمبودها و نیازها در این استان برآییم.
پایان پیام/
نظر شما