نیازمند ظرفیت های محکم تری برای ارتباط با فرهیختگان در حوزه فرهنگی هستیم

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، روابط عمومی ها را حلقه وصل ادارات و سازمان ها با جامعه دانست و اظهار داشت: نیازمند ظرفیت های محکم تری برای ارتباط با فرهیختگان در حوزه فرهنگی هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، همایون قنواتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، امروز(29 اردیبهشت) در دومین همایش تجلیل از روابط عمومی ادارات شهرستانی، بر گسترش ارتباط روابط عمومی ها با جامعه بیرون از اداره تاکید کرد و گفت: روابط عمومی ها در همه ارگان ها و سازمان ها حلقه وصل هستند ولی این حرکت در حوزه فرهنگ متفاوت از سایر ادارات است چرا که با گروه هایی که جزء اهالی فرهنگ و نخبگان جامعه هستند، ارتباط برقرار می کند.

 

وی افزود: ارباب رجوعی نیز که به حوزه فرهنگ مراجعه می کند نیز با سایر ادارات فرق دارد چرا که کسانی که به ما مراجعه می کنند انسان های فرهیخته و اهل ادب و قلم هستند، از این رو برای ارتباط با آنها نیازمند ظرفیت های محکم تری در حوزه فرهنگی هستیم.

 

قنواتی، با اشاره به اینکه نام فرهنگ و ارشاد اسلامی بار بسیار معنایی و با ارزشی دارد و به نوعی ویترین فرهنگی ما محسوب می شود اضافه کرد: رفتاری که در حوزه فرهنگی از ما سر می زند نسبت به سازمان های دیگر خیلی بیشتر و بزرگتر جلوه می کند.

 

وی با بیان اینکه یک حرکت و یا یک حرف نسنجیده می تواند به برای سازمان و یا حتی کشور آسیب پذیر باشد تصریح کرد: در جوامعی مثل جامعه ما نخبگان بسیار تاثیرگذارند و گاهی یک شاعر، یک استاد دانشگاه و یا اهالی رسانه تاثیر بیشتری بر جامعه می گذارد.

 

وی با اشاره به اینکه مردم حرف یک استاد دانشگاه و روزنامه نگار را بهتر از سایر اقشار جامعه قبول می کنند ادامه داد: کار در روابط عمومی بسیار پیچیده است، باید هنرمندان را دعوت و از آنها مشورت بخواهید تا آنها احساس کنند در برنامه ها و سیاستگذاری ها صاحب رای و نظر هستند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با بیان اینکه در حوزه فرهنگ باید این ارتباطات قوی تر باشد عنوان کرد: همکاران ما بسیار متعهد هستند و امیدواریم همه در راستای پیروزی و بهبودی اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران گام بردارند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکنند.

 

وی با اشاره به اینکه سربلندی جامعه، سربلندی ما و فرزندانمان است و هر چه فضای ما انباشته از معنویت باشد، مردم تحت سایه نظام جمهوری اسلامی زندگی بهتری خواهند داشت تاکید کرد: باید از ایده های همکاران در سایر استان ها بهره بگیرید.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص کتاب و مطالعه اشاره کرد و یاد آور شد: با توجه به اینکه اهواز پایتخت کتاب است می توانیم بخشی از برنامه ها را در شهرهای دیگر هم انجام دهیم.

 

قنواتی، خاطر نشان کرد: از این رو باید با برگزاری جلساتی با ناشران، کتاب فروشان، اهالی قلم و... ببینید چه بخشی از برنامه پایتخت کتاب می تواند در شهرستان ها اجرا شود.

 

همچنین عباس حیدری مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، روابط عمومی را قلب تپنده یک سازمان در راستای ارتقای جایگاه یک مجموعه دانست و اظهار کرد: امسال اهواز به عنوان پایتخت کتاب کشور معرفی شده از این رو می طلبد در راستای مطالعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی تلاش کنیم تا بتوانیم با همکاری و همدلی عنوان پایتخت کتاب جهان را نیز به دست آوریم.

 

در این همایش دو کارگاه آموزشی با حضور استاد رمضان پور با موضوع عکاسی خبری حرفه ای و خبرنویسی و گزارش نویسی با حضور ندا شفیعی برگزار و در پایان از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های رامهرمز، شوشتر، بهبهان و لالی به خاطر فعالیت در امر روابط عمومی و خبر تجلیل شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 459436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha