به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، سردار محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان صبح امروز (28 اردیبهشت) در نخستین کنگره شهدای پیشمرگان مسلمان کرد در مسجد قبا سنندج اظهار کرد: امروز ایران اسلامی یکی از دوران پرافتخار توام با اقتدار امام زمان خامنه ای را سپری می کند.
وی ادامه داد: گردان مکتب انقلاب در این سرزمین اولین آزمون عملی خود را با تغییر همزبانی به همدلی تعبیر کردند و صحنههای تکرار ناشدنی از یاران صدر انقلاب در سینه تاریخ بیداری اسلامی را حک کردند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با بیان اینکه با گذشت سالها از آن دوران خاطرات و خطرات، یاران سپید موی کردستانی با عمق وجود خود گواهی میدهند که هرگز همرزمان خود را فراموش نمی کنیم، بیان کرد: در این تجمع بی نظیر تاریخی که پس از سه دهه مقاومت و ایستادگی مردم کردستان و خانواده های معظم شهدا تشکیل شده است با زبان حال آن زمان به یاد شهدای مهاجر و انصار هستیم.
سردار رجبی، با بیان اینکه نظام سلطه کردستان را اولین محفل خراشاندن صورت انقلاب انتخاب کرد، افزود: راهبرد هوشمندانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی با شعار اساسی جدایی صفوف مردم کردستان از کفر، بیداری اقشار مختلف جامعه کردستانی از جمله جوانان انقلابی و سلحشور این خطه مردانگی را به دنبال داشت.
وی با اشاره به نظریه راهبردی رهبر کبیر انقلاب که نهاد مردمی پیشمرگان مسلمان کرد یکی از دستاوردهای این عزم انقلابی بود، گفت: سازمان پیشمرگان مسلمان کرد در راستای دفاع از تمامیت ارضی ایران انقلابی به عنوان یکی از اولین تجربههای دفاعی با هویت انقلابی و اسلامی در کنار نهاد پاسداران انقلاب اسلامی به وجود آمد.
فرمانده سپاه پاسداران کردستان، تصریح کرد: عملههای ظلم و استکبار، این موج بیداری مردمی که برآمده از متن جامعه کردستانی بود را زنگ خطری برای نابودی کاخ کجاندیشی خود میدانستند و به همین خاطر موج سهمگین حملات خود را متوجه شکستن این اراده پولادین انقلابی مردم وفادار کردستان کردند و در نابودی این نهاد مردمی از هیچ اقدام فروگذار نشدند.
سردار رجبی، غیرت انقلابی طلایهداران پیشمرگ مسلمان کرد را ستود و اذعان کرد: این عزم انقلابی موجب شد موج حملات مخرب بیگانهپرستان به دیواره ستبر ساحل آرامشخواه و صلحجوی جوانان کردستانی برخورد کند و صدای شکستن استخوانهای پوشالی کجاندیشان تا فرسنگهای تاریخ این سرزمین طنین انداز شود.
وی تقدیم بیش از 10 هزار شهید در استان های کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه را هزینه این بیداری انقلابی عنوان کرد و افزود: بنابراین سزاوار است اگر گفته شود مردم شریف کردستان در دفاع از آرمانهای اصیل انقلاب چیزی کم نگذاشتند و همراهی راست قامتان تاریخ انقلاب اسلامی به مردم نجیب کردستان فصلی تازه در ادبیات مدیریت بحران را به ثبت رسانید.
وی با اذعان به اینکه پیشروان راه بیداری کردستان در اوج گمنامی و مهجوریت در کنار دیگر رزمندگان مهاجر، صحنههای تکرار ناشدنی را در ادبیات مقاومت این مرز و بوم خلق کردند، اظهار داشت: یقین داریم که آمنیت و آرامش فعلی نتیجه پایمردی و جانفشانی رزمندگان صدر انقلاب در کردستان است و باور داریم تجربه گرانسنگ مردم مداری امنیت را بومی و مردمی کرده و تداومبخش ریشههای عمیق همبستگی قومی و نژادی خواهد بود.
فرمانده سپاه کردستان، سفر معنوی رهبری معظم انقلاب در اردیبهشت 88 را دومین و مهمترین نقطه عطف در تاریخ بیداری استان پس از فرمایشان راهبردی رهبر انقلاب اعلام کرد و افزود: در این سفر که زیباترین جلوههای ماندگاری همبستگی ملی در کردستان رقم خورد، علاوه بر تجدید پیمان مردم با رهبری، روحی تازه در کالبد مشتاقان عدالت و آزادی دمیده شد و خستگی سه دهه مقاومت از تنهای یاران کردستانی به در رفت.
سردار رجبی با بیان اینکه فرمایشات راهبردی معظمله در این سفر روحانی موجب عظمت بازیافته کردستان و مزید سربلندی و عزت همه کردهای منطقه شد، خاطر نشان کرد: رهبری زبان و فرهنگ کردی را سرمایه ملی و کردها را فرصتی همیشگی برای ایران نامیدند که این رأفت رهبری پدیدهای بیبدیل در تاریخ کشورهای منطقه بود.
پایان پیام/
نظر شما