شبکه های اجتماعی فرصتی برای پیشرفت زبان فارسی در دنیا

خبرگزاری شبستان: مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری کشور خطاب به جوانان گفت: در شبکه های اجتماعی به جای لایک الکی با شاعران جوان کشمیری، تاجیکی و افغانی ارتباط گرفته و موجب پیشرفت زبان فارسی در دنیا باشید.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علیرضا قزوه پیش از ظهر امروز (28 اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه جشنواره شعر و داستان جوان سوره که در سالن سینما بهمن قزوین برگزار شد، بیان کرد: سابقه تاریخی، ادبی و فرهنگی قزوین آن قدر هست که از هر دریچه ای به آن نگاه شود، حرف های تازه ای وجود دارد و قزوین در فقاهت، هنر، ادبیات، شعر و تاریخ مشروطه این سرزمین درخشیده است.

وی ادامه داد: در دفاع مقدس نیز قزوین نقش ماندگاری را داشته است به طوری که ستاره قطبی دفاع مقدس مرحوم ابوترابی است و چهره شاخص دیگر شهید عباس بابایی است.

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری کشور با اشاره به نقش جوانان در گسترش و پیشرفت زبان فارسی افزود: در گذشته ادبی و تاریخی ما شخصیتی بود به نام میر سید علی همدانی که با 400 هنرمند تا کشمیر رفت و ايران صغير را ايجاد كردند و در تاجيكستان جایی است که مردم رفته قرآن و زیارت می خوانند و آنجا قبر سید علی همدانی است.

وی توضیح داد: این شخصیت ایرانی و جوان بود و همت داشت و و روی یک ملت تأثیر گذاشت و امروز شما جوانان نمی خواهد اسب زین کنید و بروید بلکه در شبکه های اجتماعی به جای لایک ها و تعریف ها الکی از یکدیگر با شاعر جوان کشمیری، تاجیکی و افغانی ارتباط گرفته و موجب پیشرفت زبان فارسی در دنیا باشید.

قزوه اعلام کرد: در کنگره ها می توانیم جوانان تاجیکستانی و کشمیری را آورد و با آنها ارتباط گرفت و در این راستا انجمن های ادبی را در هند راه اندازی کردیم و جوانان شاعر خوبی نیز داریم که اینها از همین ارتباطات و انجمن ادبی بیرون آمدند و می توانند چراغ زبان فارسی در کشور خود باشند.

وی تصریح کرد: شما جوانان با وایبر و تلفن می توانید با آن سوی دنیا صحبت کنید و اگر می خواهید برای زبان فارسی کار کنید، این شما هستید که می توانند و بنیاد سعدی یا مرکز زبان فارسی نمی تواند کاری کند.

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری کشور تأکید کرد: در بحث کتاب نیز ما امسال گفتیم به جای این دسته گل هایی که هزینه های بسیاری برای آن می شود کتاب به بهشت زهرا رفته و قرآن، نهج البلاغه، شعر و داستان نذر شود و به کتابخانه و مدارس داده شود.

وی با اشاره به ادبیات انقلابی گفت: ما در حوزه ادبیات انقلابی و دفاع مقدس شعرهای شاخصی داریم و دفاع مقدس واقعه بزرگی بود که در آن 44 کشور در مقابل ما ایستادند ولی ما ذره ای از خاک کشورمان را از دست ندادیم و این امر نیز با تفکر بسیجی رخ داد. 

قزوه عنوان کرد: همان قدرتی که در هشت سال جنگ تحمیلی داشتیم اگر در بحث 1+5 داشتیم و با تفکر بسیجی و تفکر امام و رهبری جلو رفته بود وضع ما بهتر بود؛ آن زمان 44 کشور بودند نتوانستند کاری کنند و امروز چرا باید بترسیم.

وی با اشاره به لزوم پرداختن شاعران به تاریخ و وقایع انقلاب و دفاع مقدس یادآور شد: آنها می خواهند بچه های ما را به سایت ها و موضوعات بی تفاوت بکشند و فردا اینها برای ولنتاین و درخت چنار شعر بگویند.

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری کشور خطاب به جوانان خاطر نشان کرد: ارتباط خود را با بچه های فارسی زبان زیاد کرده و سعی کنید آنها را در این فضا کشانید و باید تلاش کنید تا به نحو احسن از فضای مجازی استفاده کرده و از انقلابی که همه آن نور و روشنی است دفاع کنید.

پایان پیام/  

 

 

کد خبر 459094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha