عدم رعایت حجاب اسلامی از سوی غرفه داران و بازدیدکنندگان شأن مصلی را مخدوش می کند

خبرگزاری شبستان: انتظار این است که یک فضای بازتری برای نمایشگاه در نظر گرفته شود که نمایشگاه نیز دایمی شود و همه دستگاه ها و وزارتخانه هایی که می خواهند نمایشگاه برگزار کنند در آنجا نمایشگاه برگزار کنند و حتی اگر بخش خصوصی وارد شود می تواند از طریق اجاره گرفتن این موضوع را اداره کند.

حجت الاسلام سیدعلی طاهری، سخنگوی فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در محل مصلی تهران و بازدیدی که کمیسیون فرهنگی مجلس از این نمایشگاه داشت به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: برخی ایرادات و اشکالات در برگزاری نمایشگاه وجود دارد که ما امیدواریم در سال های آینده شاهد این ایرادات و اشکالات نباشیم.

 

وی اظهار کرد: قطعا باید محلی را دولت از طریق بخش خصوصی برای برگزاری نمایشگاه در نظر بگیرد یعنی جایی که هم فضای بیشتری باشد و هم سهولت رفت و آمد باشد را تهیه کند در بازدید ما از نمایشگاه متوجه شدیم که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یعنی مکانی که نظام برای کودکان و نوجوانان برنامه ریزی و سیاستگذاری می کند یک غرفه بسیار کوچک و محدود در اختیارشان بود که بازدیدکنندگان نیز برای بازدید از این غرفه با مضیقه مواجه بودند این در حالی است که مسئولان کانون پرورش فکری تقاضای غرفه دو برابر داشتند اما به دلیل محدودیت مکان در اختیار آنها قرار نگرفته است.

 

طاهری تصریح کرد: انتظار این است که یک فضای بازتری برای نمایشگاه در نظر گرفته شود که نمایشگاه نیز دایمی شود و همه دستگاه ها و وزارتخانه هایی که می خواهند نمایشگاه برگزار کنند در آنجا نمایشگاه برگزار کنند و حتی اگر بخش خصوصی وارد شود می تواند از طریق اجاره گرفتن این موضوع را اداره کند.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مصلی را اصلا مکان مناسبی برای برگزاری نمایشگاه نمی دانم، گفت: مصلی شأن دارد و باید این شأن حفظ شود، متاسفانه 80 درصد غرفه داران خانمی که در نمایشگاه کتاب امسال بودند حجاب اسلامی را رعایت نکرده بودند و بازدیدکنندگان نیز در بحث حجاب بسیار ضعیف بودند و قطعا این مسایل شان مصلی را زیر سوال می برد.

 

وی بیان کرد: این توقع جدی از وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و دولت یازدهم است که فکر اساسی برای محل دایمی این نمایشگاه کند.

 

طاهری با انتقاد از اینکه نمایشگاه کتاب تبدیل به یک فروشگاه کتاب شده است، گفت: عده ای علاقه مند هستند همان جا که کتاب را می بینند همان جا نیز بخرند اما این موضوع باعث می شود ازدحام بسیار بدی در نمایشگاه به وجود بیاید و در واقع بازدیدکنندگان با مشکلات زیاد مواجه شوند.

 

وی اضافه کرد: وقتی از طریق اینترنت امکان خرید کتاب وجود دارد چرا باید چنین ازدحامی در نمایشگاه به وجود بیاید و اگر بتوانیم آن را به وجود بیاوریم که حق بازدیدکنندگانی که دوست دارند و علاقه مند هستند از تازه های نشر باخبر شوند پایمال نشود بهتر است.

 

طاهری ادامه داد: البته باید تسهیلاتی نیز برای کسانی که قصد خرید دارند در نمایشگاه ایجاد شود ولی نباید به گونه ای باشد که خرید کتاب تمامی نمایشگاه را تحت الشعاع قرار دهد و قطعا مسئولان برگزاری نمایشگاه باید این موضوع را در سال های آینده یعنی هم بحث خرید و هم نمایش کتاب را با هم جمع کنند.

 

وی با تاکید بر حضور ایران و صنعت نشر در نمایشگاه های بین المللی گفت: اگر سامانه عادلانه ای برای صنعت نشر دیده شود قطعا این حضور می تواند برای معرفی صنعت نشر ما به دنیا بسیار موثر باشد زیرا در حال حاضر نیز انتقادات جدی به بحث نشر وجود دارد.

 

طاهری گفت: اگر به معنای واقعی فضای نمایشگاه ها به گونه ای باشد که امتیازاتی برای ناشران در نظر گرفته شود و ناشران بتوانند از یارانه مناسبی برخوردار شوند قطعا این حضور بین المللی می تواند به صنعت نشر کمک کند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 458559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha