به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمد وکیلی امروز(23 اردیبهشت) در نشست کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان سمنان، با اشاره به اینکه در استان سمنان معادن بسیار خوبی وجود دارد و معادن نیز یکی از مهمترین ارکان اقتصاد بدون نفت به حساب میآیند و در این بخش باید سرمایهگذاریهای خوبی در استان انجام شود، ادامه داد: حمایت از بخش خصوصی و معدنداران استان سمنان باید به خوبی انجام و موانع سر راه آنها با کمک مسئولان استان برداشته شود تا در مسیر پیشرفت حرکت کنند.
وی با تاکید بر توجه ویژه به معادن استان سمنان اظهار داشت: بخش معادن این استان به عنوان محور توسعه محسوب می شوند.
معادن به افرادی که قصد سفته بازی و کاغذبازی داشته باشند واگذار نمی شود
وکیلی شناسایی معادن و معرفی پتانسیل های آن برای جذب سرمایه گذار و متقاضی مهم برشمرد و افزود: استان ما دارای مواد معدنی غنی و مهم است که باید شرایط سرمایه گذاری فراهم شود.
مقام عالی دولت دراستان سمنان،با بیان اینکه در استان سمنان معادن به افرادی که قصد سفته بازی و کاغذبازی داشته باشند واگذار نمی شود، ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان باید کارشناس ویژه ای برای نظارت بر عملیاتی شدن مجوزهای معدن از سوی بهره برداران تعیین کند.
وکیلی با توجه به ظرفیتها و توانائی های مهم و موثر معدنی در استان سمنان افزود: یکی از سیاست ها و برنامه های مهم سالجاری، شناسائی ظرفیت های معدنی برای اکتشاف و فعال شدن معادن در سطح استان است.
خام فروشی نکردن مواد معدنی مورد تاکید استاندار سمنان است
وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت باید نسبت به شناسایی مناسب نقاط معدنی و اعلام ظرفیتها برای اکتشاف آن توسط متقاضیان واجد شرایط در قالب دسترسی نرمافزاری تلاش مضاعف داشته باشد.
وکیلی همچنین برخام فروشی نکردن مواد معدنی تاکید و اظهار کرد: شرایط و بستر ایجاد واحدهای فرآوری معدنی در کنار معادن در استان ایجاد شده و همه دستگاههای اجرایی و دست اندرکاران باید تلاش کنند تا معادن در استان فعال و از این ظرفیت در جهت رونق اقتصادی استان بهره گرفته شود.
وی با اشاره به سیاست جلوگیری از خام فروشی در کشور، تصریح کرد: همزمان با ساماندهی عملیاتی شدن مجوزهای اکتشاف و بهره برداری معادن، باید صنایع تبدیلی برای ایجاد ارزش افزوده در این بخش ایجاد شود.
42 نوع ماده معدنی در استان سمنان داریم
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز دراین جلسه گفت: این استان از لحاظ معادن گچ، نمک و زئولیت دارای رتبه نخست در کشور بوده و سالانه 20 تا 30 میلیون تن استخراج 42 نوع ماده معدنی را در استان معدن خیز سمنان داریم.
بهروز اسودی از متوقف شدن 354 تقاضای بدون اکتشاف در معادن استان سمنان خبر داد و گفت: 191 پروانه اکتشاف که در زمان مقرر عملیاتی نشده بود نیز باطل شد.
وی تصریح کرد: 25 فقره گواهینامه کشف بازپس گیری شد و 52 بهره بردار نیز در قالب قانون، سلب صلاحیت شدند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه امسال سه مزایده و مناقصه معادن این استان برگزار می شود، گفت: برنامه اکتشاف و استخراج معادن استان سمنان، به منظور استفاده از این ظرفیت، مشخص و اعلام شده است.
به گفته وی 170 تا 180 مورد محدوده اکتشافی در وسعتی مابین یک تا 40 کیلومتر مربع در استان درحال انجام عملیات اکتشاف است.
نحوه حضور کارشناسان دستگاههای اجرایی مختلف در مرکز خدمات سرمایه گذاری به عنوان پنجره واحد برای تسهیل در امور سرمایه گذاران در استان سمنان ازموضوع جلسه نشست کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان سمنان بود.
استاندار سمنان در این نشست مقرر کرد کارشناسان دارای اختیار و مطلع دستگاههای اجرایی در مرکز خدمات سرمایه گذاری حضور یابند و به صورت بر خط نیز امکان ارایه خدمت داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما