عباس مقتدایی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تفاوتهای موجود بین مفاهیم اقتصاد مقاومتی و ریاضت اقتصادی و اهمیت توجه به این موضوع به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت و سختی کشیدن نیست، بلکه به معنای توجه به داشتههای درونی یک جامعه برای رسیدن به سطح بالاتری از بهرهمندی است.
وی درباره اهمیت برنامهریزی در این زمینه از سوی مسئولان افزود: باید تفکر اقتصاد مقاومتی در همه بخشهای مدیریتی، برنامهریزی و تصمیم سازی بهدرستی تبیین شده و موردتوجه واقع شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اهمیت درک صحیح از مفهوم اقتصاد مقاومتی بیان کرد: به بیان خیلی عامیانه اقتصاد مقاومتی به معنی بیتحرکی نیست، بلکه به این معنا است که دستمان را بر سر زانوهای خود بگذاریم و بلند شویم.
وی با بیان اینکه مرز بین اقتصاد مقاومتی و ریاضت اقتصادی صرفاً بر سر مبانی تئوری اقتصادی نیست، تصریح کرد: مبانی سیاست اقتصاد مقاومتی، مبانی حاکم بر گفتمان انقلاب اسلامی است، درحالیکه مبانی ریاضت اقتصادی، مبانی مادی و غربی است.
مقتدایی ادامه داد: مفهوم اقتصاد مقاومتی تنها یک مفهوم اقتصادی نیست، بلکه بعد اصلی آنیک نگاه ایدئولوژیک است که حاوی مفهومی به نام استقلال یک کشور از اجنبی و عدم چشمداشت یک ملت به دست بیگانگان برای حل مشکلات خود است.
پایان پیام/
نظر شما