به کزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر دکتر رخساره فضلی مدیرکل پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در واقع پیشگیری از تمام آسیبها با آموزش و فرهنگسازی محقق میشود اما باید این موارد، در زمان درست خود و به طور صحیح انجام شود.
وی با اشاره به لزوم ارائه آموزش به کودکان ادامه داد: رویکرد اجتماعی برای مبارزه با موادمخدر بسیار خوب و کارآمد است اما باید دقت کرد که هر گروه سنی، آموزشهای خاص خود را میطلبد.
مدیرکل پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: مسلما نمیتوان بهطور مستقیم درباره شیشه و تریاک و... با یک کودک 4، 5 ساله حرف زد اما باید به صورت غیرمستقیم آنها را آگاه کرد.
فضلی با تاکید براینکه آموزش "مهارت نه گفتن" به بچهها مهمترین راهکاری است که میتواند در بزرگسالی آنها را از خطر اعتیاد دور نگه دارد، گفت: وقتی یک فرد بتواند درباره یک موضوع، استدلال کند میتواند بهخوبی تجزیه و تحلیل کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ کند.
وی افزود: متاسفانه خیلی از افراد حتی در سنین بزرگسالی هم نمیتوانند در برابر دیگران "نه" بگویند و این آنها را در برابر خطراتی همچون مصرف موادمخدر، آسیب پذیر میکند.
مدیرکل پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: معضل موادمخدر یک مشکل بزرگ جهانی است و باید همه ما در تمام دستگاهها تلاش کنیم تا بتوانیم هرچه بیشتر این آسیب را از جامعه کمرنگ کنیم و جوانان را از تهدید این معضل دور نگه داریم. برای تحقق این هدف هم باید از همین امروز و از بچههای پیش دبستانی شروع به کار کرد تا در سالهای آینده شاهد نتایج مثبت آن باشیم.
پایان پیام/
نظر شما