قاسم جعقری عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری شبستان درباره ی ضعف تعامل دانشگاه و صنعت اظهار کرد:باید کار مبتنی بر اندیشه و دانش باشد و بهره وری از کار درست صورت گیرد.
وی با بیان اینکه باید در کار نگاه خلاقانه داشته باشیم که پیش نیاز آن دانش و مهارت آموزی است افزود:دانش نظری در دانشگاه ها باید مکمل صنعت باشد، متاسفانه در کشور اینگونه نیست وما درد را می فهمیم و دنبال درمان نمی رویم.
عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد:فرهنگ کار در کشور وجود ندارد، اولین و اساسی ترین عنصر برای کار را بودجه می دانیم که درست نیست. باید هر کسی از خود شروع کند و برای رسیدن به اهداف از فکر، اندیشه و نقشه راه استفاده کند و فردی موفق است که ضمن مدیر بودن و داشتن دانش تئوری ، تجربه عملی هم داشته باشد.
جعفری تصریح کرد: در کشور های پیشرفته با بودجه بخش صنعت به دانش آموزان مهارت یاد می دهند و پس از فارغ التحصیلی جذب صنعت می شوند اما فرهنگ کشور ما مدرک گرا است.
وی با بیان اینکه صنعت به دانشگاه اعتماد ندارد ادامه داد: دانشجوی دکتری با یک پروژه خیالاتی فارغ التحصیل می شود و تنها یکسری معلومات فرا گرفته اما مهارت ندارد و انتظار دارد جذب کار شود دانشگاه ها باید همراه دانش تئوری، آموزش عملی هم ارایه دهند.
به گفته ی وی باید رشته های کاربردی، بین رشته ای در دانشگاه ها تقویت شود و توسعه دانشگاه ها، علم و پژوهش بر اساس تقاضا و نیاز جامعه باشد.
پایان پیام/
نظر شما