فروش بالای کتب آموزشی و کمک آموزشی به ضرر نسل آینده است

خبرگزاری شبستان: یک ناشر عمومی ضعف اطلاعات عمومی و دایره لغات ناشی از مطالعه یک بعدی کودکان و نوجوانان را نتیجه نداشتن مطالعه آزاد ایشان عنوان کرد.

مدیر انتشارات ورجاوند در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، در مورد علت کمی نسبی استقبال مردم از مطالعه و خرید کتاب به خبرنگار شبستان گفت: یک بار هم من در یکی از نشست‌های هم اندیشی ناشران و مدیران ارشاد گفته ام که مردم اصلا به کتاب فکر نمی کنند و در این میان وزارت آموزش و پرورش نقش خیلی مهمی دارد.

 

وی افزود: اگر حتی در مدارس تنها هفته ای یک ساعت به عنوان زنگ مطالعه اختصاص یابد کفایت می کند. من به خوبی به یاد می‌آورم که در زمان تحصیل، ما در زنگ‌های انشاء باید یک خلاصه کتاب ارائه می کردیم و یا برای موضوع انشاء تحقیق می‌کردیم. اما من شنیده‌ام که الان زنگ انشاء از مدارس حذف شده و یا اصلا جدی گرفته نمی شود.

 

هما نیابتی افزود: در حال حاضر محصلین نمره محور شده اند و مجبورند فقط به سراغ کتاب‌های درسی خودشون و یا کتابهای کمک آموزشی.

 

وی اظهار داشت: به جرات میتوان گفت میزان مطالعه آزاد دانش آموزان زیر 10 درصد است و چون اولیاءشان آنها را به مطالعه کتب درسی مجبور می کنند آنها دیگر به مطالعه آزاد عادت نمی کنند.

 

 مدیر انتشارات ورجاوند گفت: الان در نمایشگاه هم طیف ناشران کتب آموزشی و کمک آموزشی میزان عرضه و فروششان بیشتر از ناشران عمومی است و این اصلا خوب نیست.

 

وی تشریح کرد: به هر حال یک کودک و یا نوجوان وقتی به سن بزرگسالی می رسد اطلاعات عمومی بسیار پایینی خواهد داشت و تنها در حد خواندن و نوشتن سواد دارد. در حالی‌که همین فرد در آینده می خواهد مدیر یک شرکتی شود ولی نامه نگاری بلد نیست چرا که املا و انشاء ضعیفی دارد چونبه دلیل مطالعه کم دایره لغات ضعیفی خواهند داشت و امکان مانور دادن در مکاتبات و حتی تعاملاتشان نخواهند داشت.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 457230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha