تاکید بر نوآوری و خلاقیت در انتخابات و احترام به اکثریت آراء مردمی

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، بر نوآوری و خلاقیت در انتخابات و احترام به اکثریت آراء مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: باید قبل از برگزاری انتخابات تعارضات برطرف شود و موانع را برای مشارکت بیشتر برداریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، عصر امروز(19 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون انتخابات، حضور مردم و دخالت آنها در سرنوشت خود را یکی از مهمترین مسائل دانست و گفت: بزرگترین درخواست مردم و مسئولان حضور شجاعانه آنها در دوران قبل از انقلاب بود که علی رغم فراز و فرودهای بسیار و تجارب سختی که پشت سر گذاشتند و با وجود به خاک و خون کشیدن آنها توسط رژیم شاهنشاهی، بر تحقق انقلاب اصرار داشتند.

 

وی با بیان اینکه اين روند با فروپاشی حكومت پهلوی و ايجاد يك ساختار جديد حكومتی كه در راس آن حضرت امام خمينی(ره) حضور داشت، همراه شد و حضور پررنگ و معنادار مردم، انقلاب را به سمت و سوی اسلامی شدن برد افزود: امام خمینی(ره) تصمیم گرفتند ارکانی را که متعلق به مردم است، مشخص و در هر مقطعی انتخابات برگزار شود.

 

دکتر مقتدایی، با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم در انتخابات درصد حضور مردم چشمگیر باشد، اضافه کرد: یکی از مواردی که بعد از 36 سال به آن رسیدیم امانتداری و صیانت از اصل برگزاری انتخابات است، هرچند که گروه های مخالف برای تخریب انتخابات تمام تلاش خود را به کار می بندند که در این راستا باید از ورود خدشه به این سیستم جلوگیری کنیم.

 

وی بر نوآوری و خلاقیت در انتخابات تاکید کرد و با بیان اینکه اگر در انتخابات نوآوری و خلاقیت نباشد بین افکار جوانان و کسانی که با اولین رای خود به قدیمی ها می پیوندند، قطعا شکاف و بریدگی ایجاد می شود تصریح کرد: ما به جز اصول اساسی یک سری فروع نیز داریم که باید از تطبیق شرایط استفاده کنیم در غیر این صورت بخشی از جامعه را از دست می دهیم.

 

استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: زیباترین بخش اسلام خوش برخوردی و اعتدال در برخورد و با مسائل جدید است که اگر بعد از 35 سال برای هر موضوعی که در دنیا مطرح می شود حرفی برای گفتن داریم از جمله مدیریت و دفاع از مظلوم، ریشه در مبانی دینی ما دارد.

 

وی با اشاره به اینکه تضارب آراء به جز در اصول و مبانی فقه و متشابهات آيات قرآن، بين علما هم وجود دارد و نمی توان گفت اختلاف سليقه حرام است، بر احترام به اکثریت آراء مردمی تاکید کرد و ادامه داد: پس از پايان انتخابات يك دوره، تعارض هايی وجود دارد كه بايد آنها را حل كرد تا در انتخابات دوره بعد مجددا با اين تعارض ها مواجه نشويم.

 

مقتدایی، با بیان اینکه باید قبل از برگزاری انتخابات تعارضات برطرف شود و موانع را برای مشارکت بیشتر برداریم اظهار کرد: سليقه در هيچ شرايطی قابل قبول نيست و چنانچه اعمال شود، پايدار نخواهد بود، لذا موازنه در حقوق مردم، حقوق شهروندان و حتی حقوق كانديداها و ساير افراد بايد برقرار باشد.

 

وی با اشاره به اینکه اگر مردم در انتخابات حضور نداشته باشند قطعا سیاست ها هم به خوبی اعمال نمی شود بیان کرد: خوبی ها، زیبایی ها و موفقیت های مسئولان با وجود اینکه ابزار و امکانات در دست مسئولان است ولی به اعتبار حضور مردم انجام می شود لذا باید توجه داشت مقدمه هر مذاكره ای حضور مردم است و بايد مردم را در صحنه نگه داريم.

 

مقتدایی، با تاکید بر اینکه همه مسئولان، خطبا و هر فردی در هر جايگاهی که هست بايد مردم را به مشاركت بیشتر تشويق كند و هیچ کس حق ندارد از هیچ تریبونی سلایق شخصی خود را اعلام کند یاد آور شد: دو موضوع واحد در دو زمان واحد و در شرایط واحد باید نتیجه واحد داشته باشد در غیر این صورت سلیقه می شود.

 

وی بر حفظ امانتداری در همه مراحل انتخابات تاکید کرد و گفت: رسانه ها بهترین مجموعه ای هستند که می توانند از انحراف جلوگیری و زوایا و ابعاد تاریک را روشن کنند که امیدواریم در خصوص بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری رسانه ها در کنار مسئولان باشند و انتخابات سالمی داشته باشم و با نظارت کافی و اجرای قانون، از حقوق شهروندان و کاندیداها دفاع کنیم.

 

وی با بیان اینکه استان خوزستان با جمعیتی بالغ بر چهار میلیون و 500 هزار نفر و در کنار آن تنوع قومی، فرهنگی، سیاسی و... باید به صورت ویژه به آن نگاه شود افزود: اداره 27 شهرستان و 67 بخشداری این استان کار سختی است و وظیفه قانونی و اخلاقی خود می دانیم که در این انتخابات صیانت از آرا مردمی را در اولویت قرار دهیم و امانتدار خوبی برای آنان باشیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 456953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha