مجلس در هفته ای که گذشت

خبرگزاری شبستان: تغییر نام توافق به اقدام مشترک اختیار مجلس را منتفی نمی‌کند، لزوم مقابله با گروه تروریستی داعش به جای اکتفا به اقدامات صوری و زبانی، نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه احتمالاً هفته آینده برگزار می‌شود، طرح کنگره آمریکا برای تجزیه عراق موذیانه است، دانشگاه کانون اصلی تربیت نیروی انسانی کارآمد است برخی از اخبار حوزه پارلمانی در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، تغییر نام توافق به اقدام مشترک اختیار مجلس را منتفی نمی‌کند، لزوم مقابله با گروه تروریستی داعش به جای اکتفا به اقدامات صوری و زبانی، نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه احتمالاً هفته آینده برگزار می‌شود، طرح کنگره آمریکا برای تجزیه عراق موذیانه است، دانشگاه کانون اصلی تربیت نیروی انسانی کارآمد است برخی از اخبار حوزه پارلمانی در هفته گذشته بود.ادامه اخبار را در ادامه بخوانبد:

 خبرگزاری فارس: تغییر نام توافق به اقدام مشترک اختیار مجلس را منتفی نمی‌کند

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه تغییر نام توافق هسته‌ای به «اقدام مشترک» اختیار مجلس را منتفی نمی‌کند، گفت تفاهمات با ۱+۵ باید با مجلس هماهنگ شود.

محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به لزوم تأیید توافق نهایی هسته‌ای توسط مجلس، اظهار داشت: موضوع مذاکرات هسته‌ای یک مسئله کاملاً ملی و مربوط به منافع همه ملت‌ ایران است.

وی افزود: در این مذاکرات چند موضوع باید رعایت شود، اول اینکه همه باید کمک کنند که منافع و حقوق هسته‌ای ملت ایران در این مذاکرات حفظ و تحریم‌ها کاملاً برداشته شوند.

دهقان با بیان اینکه محدودیت‌ها و تحریم‌های ناروایی که غرب علیه ملت ایران اعمال کرده در روز اول اجرای توافق نهایی باید به طور یکجا لغو شوند، گفت: چون موضوع هسته‌ای یک مسئله ملی است، قطعاً همدلی و وحدتی در این زمینه بین ملت ایران و همه مسئولان وجود دارد و باید مراقبت کنیم که جامعه در این باره دوقطبی نشود و همه یک نظر واحدی را با توجه به سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری اتخاذ کنند.

لزوم مقابله با گروه تروریستی داعش به جای اکتفا به اقدامات صوری و زبانی

رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسـلامی ایـران با پارلمان اروپا با بیان اینکه داعش در حال یارگیری از القاعده افغانستان است، گفت: مقابله با گروه تروریستی داعش باید عملی و جدی باشد و نباید تنها به اقدامات صوری و زبانی اکتفا کرد.

کاظم جلالی رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسـلامی ایـران با پارلمان اروپا در نشستی مشترک با سیگفرید براک رئیس پارلمان فدرال بلژیک دیدار و گفت‌وگو کرد.

کاظم جلالی در این نشست که با حضور فاطمه آلیا نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر در مجلس، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، سیامک مره‌صدق نماینده کلیمیان در مجلس و امید کریمیان نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس برگزار شد، با اشاره به وقایع اخیر در منطقه، گفت: گروه تروریستی داعش با حمایت برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در حال یارگیری از القاعده افغانستان است و تلاش دارد تا با تجارت مواد مخدر و کسب درآمد از این طریق اهداف تروریستی خود در منطقه را پیش ببرد.

وی افزود: داعش در عراق و سوریه مشغول کشتار شیعیان، اهل سنت، مسیحیان و ایزدی‌هاست و وحشیانه‌ترین اقدامات ضدانسانی را در این مناطق انجام می‌دهد، حال برخی کشورها هنوز از این گروه حمایت می‌کنند.طرح کنگره آمریکا

برای نظارت بر توافق هسته‌ای بازی سیاسی است/ هر توافقی باید به تأیید مجلس برسد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر توافقی باید به تأیید مجلس شورای اسلامی برسد، گفت: طرح کنگره برای نظارت بر توافق هسته‌ای برای فشار آوردن بر تیم هسته‌ای کشورمان و یک بازی سیاسی است.

اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس پیرامون به تصویب رسیدن طرح کنگره آمریکا برای نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران اظهار داشت: این طرح جدید کنگره یک بازی سیاسی است.

وی افزود:گروه  1+5 و به خصوص آمریکا وقتی می‌بیند در مقابل جمهوری اسلامی منطق ندارد، بازرسی‌ها تنها به سایت‌های هسته‌ای محدود می‌شود و مواردی شبیه به این و راهی جز برداشتن تحریم‌ها ندارد بازی جدید کنگره را برای ایجاد جنگ روانی به راه انداخته است.

کوثری گفت: آمریکایی‌ها در این بازی به کنگره این نقش را داده‌اند که بحث نظارت بر توافق را انجام دهد تا بتوانند در مذاکرات، تیم هسته ای کشورمان را تحت فشار قرار دهند.

استانی شدن انتخابات مجلس خواسته‌های موافقان طرح را برآورده نمی‌کند

نماینده مردم بجنورد در مجلس با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس گفت: طراحان و نمایندگان موافق این طرح خواسته‌هایی دارند ولی با اجرای طرح خواسته‌های آنها برآورده نمی‌شود.

قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد پیرامون استانی شدن انتخابات مجلس، گفت: طراحان طرح استانی شدن انتخابات اهدافی را مانند بازگشت مجلس به جایگاه اصلی خودش، کاهش پیدا کردن مراجعات به نمایندگان و کاهش هزینه تبلیغات به دنبال می‌کنند، ولی به نظر نمی‌رسد با اجرای این طرح، این اهداف حاصل شود.

وی افزود: البته وضعیتی که ما امروز برای انتخابات مجلس داریم هم وضعیت مطلوبی نیست ولی آیا اهدافی که در طرح استانی شدن انتخابات توسط برخی از نمایندگان، تعریف شده با اجرای این طرح حاصل می‌شود؟

جعفری تاکید کرد: طراحان این طرح می‌گویند مجلس باید به جایگاه اصلی‌اش باز گردد. بخشی از جایگاه بر می‌گردد به شخصیت نمایندگان و افراد، و این که افق دید آنها چگونه است؟

استانی شدن انتخابات موجب نادیده گرفتن شایستگی‌ افراد می‌شود

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: نقاط منفی استانی شدن انتخابات از نقاط مثبت آن بیشتر است و باعث می‌شود در انتخابات شایستگی‌ها نادیده گرفته شده و با بالا رفتن هزینه‌های تبلیغاتی پای کانون‌های قدرت و ثروت به عرصه انتخابات باز شود.

حجت‌الاسلام موسی احمدی نماینده مردم کنگان و عسلویه در مجلس شورای اسلامی بااشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس اظهارداشت: من با استانی شدن انتخابات مجلس مخالفم و معتقدم که نقاط منفی این طرح بیشتر از نقاط مثبت آن است.

وی افزود: استانی شدن انتخابات مجلس باعث می‌شود تا مناطق مختلف کشور از رونق باز بماند و از آنجایی که حزب در کشور ما نهادینه نشده و مردم نگاه مثبتی نسبت به احزاب ندارند نه کاندیداها می‌توانند خود را از این طریق به مردم معرفی کنند و نه مردم می‌توانند شناخت صحیحی از کاندیداها به دست آورند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: با استانی شدن انتخابات تنها افرادی که چهره هستند می‌توانند رای مردم را برای نمایندگی مجلس کسب کنند و شایستگی‌ها و لیاقت‌ها و توانمندی‌ها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و نخبگانی که چهره نیستند با این وضع نمی‌توانند به مجلس راه پیدا کنند.

تسنیم: نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه احتمالاً هفته آینده برگزار می‌شود

بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: احتمالاً این نشست در هفته آینده با حضور نمایندگان مجلس و برخی مقامات قوه قضائیه برگزار شود.

وی با بیان اینکه هنوز مکان برگزاری نشست مشترک قوای مقننه و قضائیه مشخص نیست، افزود: احتمال دارد نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه در محل ساختمان مجلس برگزار شود، اما هنوز هیچ‌چیز قطعی نشده است.

توافق احتمالی هسته‌ای باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد

اسماعیل کوثری رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به تهدیدات نظامی ایران از سوی وزیر دفاع آمریکا، گفت: این موضوعی که آنها مبنی بر تهدیدات نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران در حین مذاکرات هسته‌ای مطرح کرده‌اند، یک جنگ روانی بیش نیست.

وی با بیان اینکه آمریکا، رژیم صهیونیستی و حتی ناتو در سال‌های اخیر ضربه‌شست‌هایی در منطقه از ناحیه افغانستان، عراق و حزب‌الله لبنان در منطقه خورده‌اند، افزود: در حال حاضر نیز نوکران این کشورها، یعنی عربستان نیز از ناحیه یمن این ضربه‌شست را خورده‌ که این مسئله نشان‌دهنده این است که آنها به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند مجدداً جنگی را به راه بیندازند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: علت اینکه آمریکا نمی‌تواند وارد جنگ تازه‌ای در منطقه شود و آن هم با ایران، این است که ارتش این کشور می‌داند که اگر وارد مناقشه نظامی با ایران شود، قطعاً شکست می‌خورد که به همین دلیل دست به چنین کاری نمی‌زنند.

کوثری با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره باید به‌عنوان یک کشور مقتدر در منطقه توان دفاعی خود را ارتقا داده و برای هرگونه تهدید نظامی، ولو غیرواقعی آمادگی داشته باشد، اظهار داشت: ما باید همچنان مانند گذشته آمادگی صددرصدی خودمان را در برابر هرگونه تجاوز و تهدید داشته باشیم تا اگر احیاناً اقدام نابخردانه و عجولانه‌ای چه از طریق هوایی و چه موشکی، انجام دادند، بتوانیم سریع و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آنها پاسخ دهیم.

قانون کنگره آمریکا برای نظارت بر توافق هسته‌ای و واکنش احتمالی مجلس ایران

در روزهایی که بسیاری از کارشناسان مسائل بین‌المللی به تحلیل رفتار دولت آمریکا در رابطه با مذاکرات هسته‌ای می‌پرداختند، این مذاکرات یک بازیگر جدید نیز پیدا کرد.

سنای آمریکا، طرح نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران را به‌اتفاق آرا به تصویب رساند. این طرح به کنگره این فرصت را خواهد داد تا درباره توافق با ایران بازبینی‌های مورد نظر خود را انجام داده و درصورت به دست آوردن حد نصاب آرا مانع از لغو تحریم‌های ایران توسط اوباما شود.

حرکت اصولگرایان بر مدار اتحاد تضمین‌کننده موفقیت است

حسین‌علی حاجی‌دلیگانی عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و نقش اتحاد اصولگرایان در موفقیت آنها اظهار داشت: هر زمان که نیروهای انقلابی متحد شدند توانسته‌اند به پیروزی‌های بزرگ و ارزشمندی دست یابند، باید اتحاد را نه به‌عنوان یک امتیاز بلکه به‌عنوان یک نیاز جهت رسیدن به موفقیت و کسب اهداف متعالی ادبیات رایج  اصولگرایی کنیم.

وی با بیان اینکه باید از تفرقه پرهیز کرد، گفت: تفرقه یعنی بیان دیدگاه‌هایی که در اصل قضیه تأثیری ندارد و به‌جای رشد تنها مانع تراشی بر سر راه موفقیت است، تفرقه یعنی تضعیف خودی که باید از هرگونه اظهارات و موضع گیری‌هایی که سبب اختلاف و شکاف در مسیر حرکت شود اجتناب کرد

طرح کنگره آمریکا برای تجزیه عراق موذیانه است

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار "آمنوتب زامبرانو کونتراس" سفیر ونزوئلا در تهران مناسبات ایران و ونزوئلا را نزدیک و صمیمانه خواند و گفت: افزایش رفت و آمد مسئولان سیاسی و پارلمانی دو کشور نقش مهمی در تداوم روند رو به رشد همکاری‌های فی‌مابین در عرصه‌های گوناگون دارد.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی از روند توسعه ارتباطات دو کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و پارلمانی حمایت می‌کند.

رئیس مجلس با انتقاد از سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در امور سایر کشورها از جمله طرح اخیر کنگره این کشور برای دخالت در امور عراق و تجزیه آن، گفت: مقاومت و ایستادگی در برابر فشارها و زورگویی‌های آمریکا موجب عقب‌نشینی آنها از پیگیری طرح‌های موذیانه می‌شود.

لاریجانی با اشاره به تحولات یمن، افزود: اقدامات نظامی عربستان سعودی علیه مردم مظلوم یمن موجب تهدید صلح و ثبات منطقه‌ای و تقویت جریان‌های تروریستی می‌شود.

وی در پایان این دیدار بر تداوم همکاری‌های نزدیک میان دو کشور تأکید کرد.

همچنین "آمنوتب زامبرانو کونتراس" سفیر ونزوئلا در تهران نیز با قدردانی از کمک‌های انسان‌دوستانه و حمایت‌های معنوی جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت ونزوئلا، گفت: توسعه همه‌جانبه ارتباطات با جمهوری اسلامی ایران همواره مورد تأکید مسئولان ونزوئلا از جمله هوگو چاوز رهبر فقید این کشور قرار داشته است.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم گسترش هرچه بیشتر همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مورد علاقه، افزود: ارتباطات پارلمانی نقش مؤثری در تعمیق و تقویت مناسبات دو کشور در سایر زمینه‌ها دارد.

ایسنا: دانشگاه کانون اصلی تربیت نیروی انسانی کارآمد است

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه کانون اصلی تربیت نیروی انسانی کارآمد است.

منطقه مرکزی شهلا میرگلوبیات در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ساوه به مناسبت بزرگداشت هفته معلم افزود: مراکز آموزش عالی نقش تاثیرگذاری در تربیت و پرورش نیروی انسانی متعهد، متخصص و توانمند دارند.

وی بیان کرد: اعتلای کشور ایران که دارای تمدنی کهن است وابسته به جامعه دانشگاهی است چرا که دانشگاه‌ها به عنوان کارخانه انسان‌سازی با کوشش و تلاش قشر علمی به رونق و پیشرفت در حوزه‌های گوناگون کمک می‌کنند.

میرگلوبیات با بیان این‌که «اقتدار ایران اسلامی با تکیه بر استعداد جوانان به دست آمده است» افزود: تلاش نیروی بومی توانمند که نتیجه تلاش مجموعه‌های دانشگاهی است با اتکا به تولید ملی می‌تواند منجر به توسعه روزافزون کشور شود.

هدف استکبار از ایجاد شرایط کنونی در منطقه، تضعیف اسلام است

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت: تقسیم کشورها و تضعیف جبهه اسلام هدف اصلی استکبار از بوجود آوردن شرایط کنونی در منطقه است.

منطقه چهارمحال و بختیاری، مجید جلیل سرقلعه در نخستین شورای اداری استان در سال 94 با اشاره به مذاکرات 1+5 با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص، افزود: اگر مذاکرات به نتیجه برسد نشان می‌دهد ما اهل تعامل و صلح در دنیا هستیم و اگر انجام نگیرد ماهیت طرف مقابل مشخص می‌شود که نه اهل تعامل و نه اهل صلح است.

وی اظهار کرد: هرچند دشمن در سوریه، عراق و فلسطین شکست خورد و در یمن نیز توان جنگ فیزیکی و مقابله با یمن را ندارد اما باید توجه داشت که وضعیت منطقه خوب نیست.

جلیل با بیان این‌که «راهبرد دشمن در جنگ یمن از بین بردن زیرساخت‌ها و تقسیم کشورهای مسلمان است» تصریح کرد: اهداف دشمن تضعیف جبهه اسلام در دنیا، وابسته کردن کشورها به خود، دست و پاکردن بازارهای خود در دنیا، اعلام حضور خود به صورت ملموس در دنیا و درنهایت مهار انقلاب اسلامی است.

نمی‌شود برای حل همه مشکلات جامعه یک نسخه واحد پیچید

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس معتقد است که نمی‌توان برای حل همه مشکلات جامعه یک نسخه واحد پیچید از این رو همه مسئولان و فعالان و به‌ویژه فرهنگیان و فعالان عرصه خطیر آموزش و پرورش باید چتر‌های خودبینی و خودمحوری را کنار بگذارند.

منطقه سمنان، لاله افتخاری، در مراسم تجلیل از معلمان نمونه زن دامغان که با حضور امام جمعه، نماینده مردم دامغان در مجلس و مسئولان و فرهنگیان دامغانی در محل تالار همایش‌های دانشگاه رسول اکرم(ص) این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: معلمان با پرورش نسلی متعهد، متخصص، هوشیار، پرتلاش و بصیر رسالت خود را انجام خواهند داد.

رئیس فراکسیون دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله معلمان 13 ساله‌هایی تربیت کردند که رهبر ما آنها را رهبر خود خواند، امروز نیز بی‌تردید قشر خدوم فرهنگیان به دنبال پرورش نسلی است که بتواند در جبهه‌های اقتصادی مقابل کاستی‌ها، فشارها و تحریم‌ها سربلند بوده و در هجمه فرهنگی وسیع دشمن منفعل نباشد.

ظرف سه سال آینده حذف یارانه پر درآمدها نهایی شود

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که «دولت باید با امکاناتی که دارد به شناسایی افراد پردرآمد اقدام کند» گفت: امیدواریم طی دو سه سال آینده به طور کلی این افراد شناسایی و حذف یارانه افراد پردرآمد نهایی شود.

ارسلان فتحی‌پور در مورد حذف یارانه 6 میلیون نفر، اظهار کرد: هم در قانون بودجه 93 و هم بودجه 94 به دولت اختیار داده شده تا نسبت به حذف یارانه افراد پردرآمد اقدام کند.

وی افزود: امیدواریم که دولت با استفاده از ابزاری که در اختیار دارد بتواند افراد پردرآمد را شناسایی و نسبت به حذف یارانه آنان اقدام کند و نباید دولت در این رابطه کوتاهی داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: قطعاً دولت هم در تلاش است که به شناسایی افراد پردرآمد دست یابد. البته می‌دانیم در جامعه پزشکان، جامعه مهندسین، هیأت مدیره بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی افرادی وجود دارند که از حقوق و مزایای بیشتری برخوردارند و نیازی نیست که یارانه دریافت کنند.

مهر: ادامه سیاست ۲قطبی سازی/پهنای اینترنت دلیل دروغین کارت زردبه واعظی

گزارش روز سه شنبه یکی از روزنامه های حامی دولت با تیتر «آنچه در روابط وزیر ارتباطات و نمایندگان گذشت» بهانه ای برای بازخوانی جلسه ۲۵ فروردین ماه مجلس برای بررسی سئوال دو نماینده ار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شد. گزارشی که در ادامه سیاست دو قطبی سازی فضای جامعه نگاشته شد.

۲۵ فروردین ماه اولین کارت زرد دولت یازدهم در سال جاری برای واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر شد. در آن جلسه سئوال نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد و مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران، دو عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد علت «عدم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات» در دستور کار مجلس قرار داشت.

طراحان سئوال از عدم عزم و اراده وزارت ارتباطات برای راه اندازی پروژه شبکه ملی اطلاعات و کیفیت پایین و قیمت بالای اینترنت در ایران انتقاد داشتند.

بررسی تفحص از آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد در کمیسیون آموزش

کمیسیون اموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هفته جاری تقاضای تحقیق و تفحص وزارت آموزش و پرورش از سال های 84 تا 92 را بررسی می کند.

گزارش نظارت بر عملکرد قانون بهبود محیط کسب و کار در دستور کار کمیسیون ویژه

بر این اساس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی ایرادات شورای نگهبان به طرح نحوه پیگیری سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را پیگیری می کنند. علاوه بر این گزارش نظارت بر عملکرد قانون بهبود محیط کسب و کار در دستور کار این کمیسیون قرار دارد.

کمیسیون حمایت از تولید ملی هفته جاری همچنین مشکلات شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا را بررسی خواهد کرد.

مخالفت شورای نگهبان با واگذاری مساجد به سازمان اوقاف

طرح حمايت از مديريت، احداث، تجهيز و نوسازي مساجد و نمازخانه‌هاي كشور مصوب جلسه مورخ بيست و سوم فروردين ماه يكهزار و سيصد و نود چهار مجلس شوراي اسلامي در جلسه مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۹ شوراي نگهبان مورد بحث و بررسي قرار گرفت كه نظر اين شورا به شرح زير اعلام مي‌گردد:

- اين مصوبه علاوه بر ابهامات و اشكالات عديده‌اي كه دارد، چون به موجب آن امور مربوط به مساجد به سازمان اوقاف و امور خيريه كه وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌باشد واگذار گرديده، حال اينكه مقام معظم رهبري مدظله‌العالي در خصوص اداره امور مساجد امر به اقداماتي فرموده‌اند، لذا مغاير اصل ۵۷ قانون اساسي شناخته شد.

رهبری بار دیگر حفظ روحیه انقلابی را به تیم مذاکره کننده یادآورشد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مقام معظم رهبری با فرمایشات امروز و تاکید بر حفظ هیبت ملت بار دیگر حفظ روحیه انقلابی را به تیم مذاکره‌کننده در مذاکرات برای تفاهم نهایی متذکر شدند.

عوض حیدرپور شهررضایی با اشاره به فرمایشات امروز مقام معظم رهبری در خصوص مذاکرات هسته‌ای، گفت: ایشان تائید کردند که مذاکره‌کنندگان باید با قدرت به مذاکرات ادامه دهند اما لزوم حفظ خطوط قرمز و حفظ هیبت و عظمت ملت ایران را بار دیگر به مذاکره‌کنندگان گوشزد کردند.

نماینده مردم شهررضا تصریح کرد: تیم مذاکره‌کننده ایران به نمایندگی از ملتی مذاکره می‌کند که نظام آنها بر خون شهدا استوار شده است.

وی افزود: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، اگر طرف مقابل بخواهد تهدید کند و عظمت ملت را در نظر نگیرد، تیم مذاکره‌کننده از اختیار ترک میز مذاکرات برخوردار است.

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: مقام معظم رهبری با فرمایشات امروز خود بار دیگر حفظ روحیه انقلابی را به  تیم مذاکره‌کننده در مذاکرات برای تفاهم نهایی متذکر شدند.

ایران قویا مخالف طرح تجزیه عراق از سوی کنگره آمریکا است

علاالدین بروجردی در دیدار با معاون رئیس مجلس لهستان با اشاره به برخی حوادث و تحولات منطقه به ویژه رشد پدیده شوم تروریسم و گروه‌های افراطی گفت: شرایط امروز منطقه نتیجه اتخاذ سیاست‌های اشتباه از سوی برخی قدرتهای جهانی به ویژه آمریکا و ایجاد بحران و ناامنی در کشورهای منطقه از جمله عراق، افغانستان، سوریه و یمن بوده است.

وی ادامه داد: بازگشت هزاران تروریست آموزش دیده به کشورهای مبدا هر کدام منشا یک بحران امنیتی جدی برای آن کشورها خواهد شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به تحولات سوریه و یمن و ضمن محکوم کردن کشتار انسان‌های مظلوم و بی‌دفاع در این کشور گفت: بحران یمن و سوریه باید از طریق مذاکرات سیاسی و بدون دخالت خارجی حل و فصل شود.

وی در ادامه با اشاره به تحولات عراق گفت: آثار شکست داعش محسوس است و ارتش و نیروهای مردمی عراق به موفقیت‌های بسیاری دست یافته‌اند.

پایان پیام/

کد خبر 456677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha