ایجاد درآمد پایدار با استفاده از داشته ها؛ مصداق اقتصاد مقاومتی در شهرداری ها

خبرگزاری شبستان: طرح ساماندهی باغات و مزارع کشاورزی شهری در محدوده حسن آباد و فین کاشان در قالب احداث جاده سلامت و محور گردشگری باغشهر اجرا می شود.

سیدمحمد ناظم رضوی، شهردار کاشان، در حاشیه مراسم اختتامیه نخستین همایش ملی فضای سبز کم آب شهرداری کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت:این طرح  در راستای جلوگیری از تردد وسائط نقلیه به داخل جاده سلامت و فعال سازی محور گردشگری در اطراف باغ فین با هدایت گردشگران به کوچه باغ های اطراف اجرا می شود.
 

وی، استقبال مالکین باغات و رضایت گردشگران در ایام نوروز از این طرح را تاکید کرد و افزود:این طرح علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری از مصادیق اقتصاد مقاومتی از طریق صنعت گردشگری در رشد و  شکوفایی اقتصاد منطقه است.

 

به گفته وی، بازدید گردشگران از کوچه و پس کوچه های شهر و نواحی اطراف باغات کاشان در محدوده فین و حسن آباد که بکر و زیبای در دل کویر کاشان نهفته شده است روحیه شادابی و نشاط در آنها را افزایش می دهد و بافت قدیمی و سنتی این شهر را بهتر و بیشتر معرفی می کند.

 

*برگزاری نخستین همایش ملی فضای سبز کم آب

 

شهردار کاشان در ادامه با اشاره به برگزاری اولین همایش ملی فضای سبز کم آب شهرداری کاشان طی روزهای ۱۵و۱۶ اردیبهشت گفت:این همایش با ارائه 50 مقاله  با حضور محققین ،اندیشمندان و پژوهشگران بخش کشاورزی، شهرداران، مدیر عاملان پارک ها و فضای سبز 100شهرداری و چندین استان کشور برگزار شد.

 

ناظم رضوی،اجرای مراسم افتتاحیه این همایش با حضور اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان مدیریت بحران کاشان را یادآورشد و  گفت: این ساختمان در دو طبقه ،زیربنای 1500 متر مربع و پیش بینی اعتباری حدود 50 احداث می شود.

 

وی، بهسازی جنگل کاری های حاشیه شهر به عنوان پارک و کاشت گیاهان نیاز به آبیاری پایین در فضای سبز شهری را از برنامه های شهرداری کاشان عنوان کرد و گفت:این شهرداری در راستای صرفه جویی و تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه شهرداریها باتوجه به صرف هزینه های کاشت ،داشت و نگهداری فضای سبز درحال بررسی بر روی گونه های گیاهی متناسب با آب و هوای کاشان است تا علاوه بر توجیه اقتصادی درآمد زایی مناسب نیز در راستای توسعه فضای سبز ایجاد کند.

 

به گفته وی، اجرای طرح مشارکت شهروندان در کاشت گیاهان فضای سبز در پارک های محلات کاشان با طرح و ایده های جدید را یادآورشد و گفت:این طرح به صورت آزمایشی در چندین پارک کاشان با قرار دادن بخشی از فضای بوستان در اختیار شهروندان ساکن در آن منطقه اجرا شد.

 

*استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب کاشان برای آبیاری فضای سبز

 

شهردار کاشان،از توافق اولیه این شهرداری با سازمان آب و فاضلاب در راستای استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب کاشان نیز خبر داد و افزود:با اقدامات صورت گرفته و احداث منبع ذخیره آب در راوند 19 لیتر در ثانیه از پساب فاضلاب کاشان توسط دو پمپ به منبع ذخیره سازی انتقال و از آنجا به سیستم آبیاری فضای سبز شهری هدایت می شود.

 

ناظم رضوی در پایان، وجود نیترات و ازت در پساب فاضلاب را موجب تامین مواد مورد نیاز گیاهان فضای سبز دانست و گفت: با راه اندازی فازهای جدید تصفیه خانه فاضلاب بخش عمده ای از آب فضای سبز کاشان از این طریق تامین می شود.

 

به گفته وی، انجام اقدامات با استفاده از منابع و امکانات موجود از راهکارهای درآمد پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه های مختلف است.

 

پایان پیام/

کد خبر 456430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha