برگزاری مانور اضطراری لحظه صفر در همدان/آمادگی نیروهای امدادی در مرحله ارزیابی

خبرگزاری شبستان: مانور اضطراری لحظه صفر عملیاتی اسکان اضطراری و لجستیک در بحران به مدت سه روز در بوستان ارم همدان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، جمعیت هلال احمر استان همدان دارای طیف گسترده‌ای از خدمات پزشکی، بهداشتی، آموزشی و امدادی است که توان نیروهای امدادی خود را در این مانور به محرله ارزیابی گذاشته است.

 

مانور عملیاتی در منطقه بوستان ارم شهر همدان با هدف سنجش آمادگی نیروهای امدادی استان در اسکان اضطراری و لجستیک این نیرو ها به طور ناگهانی آغاز شد که تا ۴۸ ساعت ادامه دارد.

 

حسین اشرفی، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: در مانور عملیات اسکان اضطراری تمام شهرستان های استان همدان شرکت کردند و از هرشهرستان 20 تیم ضربت حضور دارند.

 

وی افزود: حضور تیم های ضربت متشکل از امداد و نجات جاده ای، کوهستان، سیلاب، آوار، اسکان اضطراری و حمایت های روانی است.

 

وی با بیان اینکه 200 نفر از تیم های عملیاتی در این مانور حضور دارند، تصریح کرد: همچنین 200 چادر اضطراری از هرشهرستان 20 چادر در مانور عملیاتی مستقر شدند.

 

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان همدان طی یک زمانی به تمامی شعبه های هلال احمر در سطح استان فراخوان مانور لحظه صفر را ارائه داد و در این زمینه سیستم فرماندهی، پزشکی، پشتیبانی، تدارکات و انبار مستقر شدند.

 

اشرفی خاطرنشان کرد: ارزیابی اسکان اضطراری شهرستان ها، برخورداری از مهارت، حمل صحیح مصدوم، رهاسازی خودرو، طناب کشی و آمادگی جسمانی برای نیروهای امدادی هلال احمر به مرحله اجرا گذاشته می شود.

 

وی گفت: مانور عملیاتی اسکان اضطراری به مدت سه روز در همدان ادامه دارد و در این بین تمامی تیم های ادماد و نجات شهرستان ها تغذیه، پشتیبانی و زیست محیطی برعهده خودشان می باشد.

 

وی افزود: اين مانور فرصت مغتنمي است تا اعضاي كارگروه امداد و نجات و آموزش همگاني، مأموريت هاي خود را در چرخه مديريت بحران باز تعريف،‌مرور و ممارست نمايند تا به هماهنگي، همزباني و همدلي لازم دست يابند.

 

اشرفی بیان داشت: افزايش سطح آگاهي مردم در زمينه حوادث و بحران ها، نهادينه سازي و ترويج فرهنگ ايمني ،‌ ايجاد آمادگي لازم براي انجام واكنش هاي سريع و صحيح در برابر زلزله و نحوه مواجهه با اين پديده طبيعي و ايجاد حساسيت مثبت در عموم مردم به منظور كاهش تلفات و خسارات ناشي از زلزله، از اهداف برگزاري اين مانور است..

 

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان اظهار کرد: تیم های واکنش سریع در نظر گرفته شده که واکنش چالاک و سریع دارند که خود را سریعتر به محل حادثه برسانند ومی توانیم زمانی را که صرف فعالسازی می شود کاهش دهیم.

 

اشرفی در ادامه سخنانش بیان کرد: تکرار این مرحله از مانور ها می تواند زمان رسیدن به حادثه را کاهش داده و زمانی را که برای این عملیات در نظر گرفتیم دو ساعت و ۳۰ دقیقه است.

 

برگزاری مانور لحظه صفر تمرینی برای آمادگی نیروهای امدادی

وی تصریح کرد: برگزاری مانور لحظه صفر تمرینی برای آمادگی تجهیزات و اعزام نیروهاست که هرچقدر زمان طول بکشد به نفه نجات گران و آسیب دیدگان نمی باشد.

 

وی گفت: جمعیت هلال احمر باید بتواند در مراحل مختلف در مواجه با مخاطرات و کاهش سطح خسارت تمرین کند و این در حالیست که ارزیابی آمادگی نیروهای امدادی برآورد خوبی داشت.

 

وی بیان داشت: همراه داشتن تجهیزات و امکانات لازم اعم از کلاه، عینک، موادی خوراکی، کیسه خواب بر عهده نیروهای امدادی هر شهرستان است.

 

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: نیروهای امدادی باید متناسب با تغییرات جوی وسایل مرود نیاز اعم از وسایل گرمایشی، نایلون پوششی و آشپرخانه سیار را به همراه داشته باشند

 

شهرستان همدان دارای 270 امدادگر درجه دار است

جلال نانکلی، رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان همدان نیز گفت: کشور ایران در خط زلزله قرار گرفته و حادثه خیز است و خوشبختانه در مانور عملیاتی نیروهای امدادی در آمادگی کامل بودند.

 

وی افزود: نیروهای امداد جاده ای، کوهستان، تیم های حمایت های روانی، بهداشت و درمان در این مانور حضور دارند.

 

وی تصریح کرد: لحظه صفر مانور به جمعیت هلال احمر شهرستان همدان ساعت 15 اعلام شده بود که حدود 20 دقیقه نیروهای امدادی با برپایی 20 چادر خود را در محل حادثه رساندند.

 

نانکلی افزود: جمعیت شهرستان همدان دارای 270 نفر امدادگر درجه دار و فعال دارد.

 

رحمت الله الوندی، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تویسرکان نیز گفت: توان امدادگران شهرستان ملایر بالاست و با توجه به اینکه هیچ گونه آمادگی اعلام مانور وجود نداشت نیروها به طور سریع به محل اعزام شدند.

 

وی افزود: 20 نفر از نیروهای امدادی شهرستان تویسرکان در مدت زمان یک ساعت و 20 دقیقه به محل حادثه حاضر شدند و این در حالی بود که آمادگی زمان مانور دو ساعت و ده دقیقه است.

 

فعالیت سه پایگاه امدادجاده ای در شهرستان ملایر

علی مرتضی میرزایی، رئیس شعبه جمهیت هلال احمر شهرستان ملایر نیز اظهار داشت: مانور عملیاتی در زمانبندی برنامه های سالروز هلال احمر شهرستان ملایر تاثیر بسزایی داشت و با ورود به لحظه صفر مانور ظرفیت و توان نیروهای امدادی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

 

وی افزود: شهرستان ملایر دارای 150 نیروی امدادی فعال و سه پایگاه امداد جاده ای می باشد.

 

احسان کاویانی، رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان اسدآباد گفت: تمامی تجهیزات و امکانات در زمان اضطرار آماده بود و کمتر از یک ساعت به محل حادثه اعزام شدیم.

 

وی افزود: در کنار مانور برنامه هایی چون مسابقات امداد و نجات، آتل بندی، باند، احیا قلبی و ریوی ، امداد جاده ای، حمل مصدوم و غیره انجام می شود.

 

وی تصریح کرد: شهرستان اسدآباد دو پایگاه اماد جاده ای و 46 نفر عضو فعال و 60 نفر امدادگر پشتیبان دارد که در مجموع یک هزار و 250 نفر داوطلب جمعیت هلال احمر دارد.

 

محمدتقی شهبازی، رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان نهاوند نیز گفت: ۲۰ نفر از نیرو های امدادی به همراه ۲۰ چادر و سایر تجهیزات در محل مانور حاضر شدند.

 

وی با بیان اینکه تاکنون 4 هزار نفر عضو داوطلب پایکاه جمعیت هلال احمر این شهرستان شدند، افزود: همچنین در حوزه امداد یک پایگاه امداده جاده ای 30 نفر عضو فعال و 30 نفر عضو پشتیبان داریم.

 

مهدی حمزه، رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان بهار گفت: در این مانور شهرستان بهار 18 نفر امدادگر و 5 نفر پرسنل اعزام شدند و همچنین 20 چادر اضطراری در محل حادثه مستقر شدند.

 

وی افزود: همچنین شهرستان اسدآباد دارای 100 نفر امدادگر فعال است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 456389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha