به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر غلامعلی حداد عادل، مشاور عالی مقام معظم رهبری و نماینده مجلس شورای اسلامی در همایش بازنگری اندیشه استاد مطهری که عصر امروز( 16 اردیبهشت) در سالن همایشهای بانک صادرات رشت برگزار شد، علامه مطهری را شخصیتی متدین، مومن و خداترس معرفی کرد و گفت: ایشان همواره با قرآن مانوس بود و مقید به قرائت یک حزب از قرآن کریم در هر شب بود.
وی با بیان اینکه علامه مطهری مراجعه متعدد به تفاسیر قرآن کریم به ویژه تفسیرالمیزان داشت، اظهار کرد: دینداری شهید مطهری در عشق به پیامبر اکرم( صلی الله علیه و آله وسلم) و اهل بیت(علیهما سلام) جلوه گر بود.
مشاور عالی مقام معظم رهبری، دانش و فقاهت را از دیگر ویژگیهای شخصیتی علامه مطهری برشمرد و گفت: این استاد بزرگ در میدانهای وسیعی دانش آموخته بود و فراتر از دروس متداول و مرسوم حوزه علمیه مطالعات علمی داشت.
وی معلمی را از مشخصههای بارز شهید مطهری دانست و اظهار کرد: استان مطهری هم معلم و هم عالم برجستهای بود. فکر منطقی و فلسفی به ایشان قدرت مهندسی بیان داده بود و به خوبی میدانست مطلب را از کجا شروع کند و به نتیجه برساند.
نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: علامه مطهری به حدی استادانه نکات پیچیده فلسفه اسلامی را بیان میکرد که بعد از 34 سال هنوز کامم از لذت درس فلسفه ایشان شیرین است.
وی متفکر بودن را برترین صفت علامه مطهری بیان و اعلام کرد: ایمان شهید مطهری ناشی از تفکر عمیق ایشان بود. فیلسوف و منطق دان و دائماً در حال تفکر بود.
حداد عادل، نویسندگی را از ویژگیهای بزرگ شهید مطهری خواند و خاطرنشان کرد: علامه مطهری به عنوان یک روحانی برخواسته از حوزه علمیه قلمی داشت که دانشگاهیان آن قلم را میپسندیدند و آثار ایشان را مطالعه میکردند.
وی با بیان اینکه علامه مطهری یک مصلح اجتماعی بود، گفت: شهید مطهری علم و دانش و ایمان را برای ایجاد تحول مثبت در جامعه میخواست.
مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد: علامه مطهری تا آخرین لحظات عمر خود در غم ملت ایران و امت اسلامی بود و یک لحظه از اصلاح جامعه غافل نبود و بزرگترین اصلاح را اصلاح حکومت میدانست.
وی علامه مطهری را فردی انقلابی به معنای واقعی کلمه توصیف کرد و گفت: ایشان اعتقادی راسخ به امام خمینی( رحمه الله علیه) داشت.
نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صفتی که به همه صفات مثبت ایشان جلوه ابدی بخشید، شهادت بود، اظهار کرد: اخلاص جوهر شهادت است و شهید، خالصترین اعمال خود را برای خدا انجام میدهد.
وی با اشاره به نامگذاری روز شهادت علامه مطهری به عنوان روز معلم، گفت: این نامگذاری دو پیام توجه به علم و شهادت را در خود نهفته دارد.
دکتر حداد عادل اذعان داشت: روح معلمی اخلاص بوده و این شغل رسالتی عاشقانه و خدایی است. معلم اگر اخلاص نداشته باشد در کار خود موفق نخواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما