به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام علی پروانه مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد امروز (16 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران بیان داشت: صدور مجوز برای موسسات یک فرآیند تعریف شده که حداکثر 6 ماه طول می کشد.
وی افزود: در حال حاضر هیچ گونه پرونده ای برای صدور مجوز نداریم، اما پرونده هایی در معاونت قرآن و عترت وجود دارد که در آن نواقص مشاهده می شود.
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با بیان اینکه براساس ظرفیت، جمعیت و جغرافیای استانها، تعداد موسسات قرآنی و آمایش سرزمینی، استانها مورد حمایت قرار می گیرند، تصریح کرد: اعتبارات سال گذشته وصول شده و در سال جاری اعتبارات خوبی برای معاونت قرآن و عترت پیش بینی شده است.
پروانه با اشاره به اینکه صندوق جداگانه ای برای فعالان قرآنی تشکیل می شود، گفت: صندوق فعالان قرآنی با حداقل هزینه افراد را بیمه می کنند.
وی از انعقاد تفاهم نامه ای بین معاونت قرآن و عترت با آموزش و پرورش خبر داد و افزود: از فضاهای آموزشی استانها برای فعالیت موسسات قرآنی استفاده شود.
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به برگزاری موفق آزمون قرآن و عترت در کشور اشاره کرد و بیان داشت: بیش از 54 هزار نفر در آزمون سراسری قرآن و عترت شرکت کرده اند که سهم سیستان و بلوچستان بالای 10 هزار نفر بود و این قابل تقدیر است.
پروانه با تاکید بر اینکه فعالان قرآنی نگران بیمه خود نباشند، گفت: بیمه فعالان قرآن تا خردادماه تعلیق، ولی قطع نشده، لذا فعالان قرآنی براساس آیین نامه جدید ثبت نام کنند و بعد از تایید معاونت قرآن و عترت بیمه آنها از اول فروردین لحاظ خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما