به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، زینب علیهاالسلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرت در مدینه منوره دیده به جهان گشود، در پنج سالگى مادر خود را از دست داد و ازهمان دوران طفولیت با مصیبت آشنا گردید. در دوران عمر با بركت خویش، مشكلات و رنج هاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، و حوادث تلخى چون اسارت و... را تحمل كرد. این سختىها از او فردى صبور و بردبار ساخته بود.
از القاب آن حضرت، محدثه، عالمه و فهیمه بود. او زنى عابده، زاهده، عارفه، خطیبه و عفیفه بود، نسب نبوى، تربیت علوى، و لطف خداوندى از او فردى با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود.
آن بانوى بزرگوار سرانجام در پانزدهم رجب سال 62 هجرت، با كوله بارى از اندوه ، غم و محنت و رنج دار فانى را وداع گفت.
بانوان جامعه از ولایت پذیری حضرت زینب(س) الگو بپذیرند
حسین زنگنه، مدیر کانون فرهنگی و هنری زینبیه همدان در مورد فضائل حضرت زینب (س) به خبرنگار شبستان گفت: یکی از وجوه شخصیتی حضرت زینب(س) حیاء، ایمان، حجاب و عفاف وی بود که این امر برای همگان بسیار روشن است و در دوره حیات وی نیز زبانزد بوده است.
وی ادامه داد: این بانوی بزرگوار در صبر، قوت ایمان و تقوا منحصر به فرد بود و در فصاحت و بلاغت، گویی از زبان امیرالمؤمنین(ع) سخن میگفت.
وی صبر را یکی از مهمترین ابعاد شخصیتی حضرت زینب کبری(س) بیان کرد و افزود: استقامت در وقایع عاشورا، تقدیم فرزندان و خطبههای قراء حضرت زینب(س) در مجلس شام همگی در راه دفاع از ولایت بوده است.
وی با بیان اینکه بانوان جامعه اسلامی ایران باید در درجه اول از ولایتپذیری حضرت زینب(س) الگو بگیرند، اضافه کرد: بانوان همچنین باید در خوب همسرداری و تربیت فرزند از حضرت زینب(س) الگو بگیرند.
زنگنه برگزاری مراسم وفات حضرت زینب(س) امشب (۱۳ اردیبهشت) مصادف با شب وفات این بانوی بزرگوار را در کانون زینبیه همدان با حضور مداحان برجسته ، نمازگزاران و اعضای این کانون از فعالیت کانون شمرد و گفت: کانون زینبیه در مناسبت های مختلف برنامه های متنوعی اجرا می کند.
پایان پیام/
نظر شما