جلسات دائمی قرآن ظرفیتی برای تربیت چهره های ممتاز قرآنی

خبرگزاری شبستان: یک کارشناس قرآنی گفت: آموزش اساتید جلسات دائمی قرآن و ارتقای سطح علمی آنان در بخش های مفهومی و حفظ، نقش بسزایی در رشد و توسعه فرهنگ قرآنی دارد.

علیرضا احمدی کارشناس دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: برای توسعه فرهنگ قرآنی باید کار در حوزه قرآن و سبک زندگی که مورد توجه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است مورد توجه قرار بگیرد.

 

وی در اولویت قراردادن سبک زندگی دینی منطبق بر دستورات قرآن را عامل موفقیت در نشر و گسترش معارف آسمانی کتاب وحی دانست و اظهار کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در این راستا اقدام به برگزاری دوره های یکساله با حضور اساتید مجرب کشوری کرده است تا از این طریق قرآن وارد بطن زندگی مردم شود.

 

کارشناس دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، همچنین به سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع فعالیت قرآنی کشور اشاره کرد و افزود: معظم له ر این دیدار حمایت از جلسات دائمی قرآن را مورد تأکید قرار دادند.

 

احمدی با بیان اینکه اکثر چهره های برجسته قرآنی کشور از دل همین جلسات بیرون آمده اند، عنوان کرد: معظم له علاوه بر تأکید بر حمایت از جلسات دائمی قرآن، توجه به این جلسات را موجب پیشرفت قرآن در کشور دانستند.

 

وی بیان کرد: یکی از فعالیت های سازنده ای که برای ارتقاء سطح این جلسات می توان در نظر داشت آموزش اساتید این جلسات و ارتقای آن در بخش های مفهومی و حفظ قرآن کریم است.

 

این کارشناس قرآنی، در ادامه به ارائه آماری از موسسات تحت نظارت این سازمان پرداخت و گفت: ۳۴ موسسه قرآنی، ۲۷ خانه قرآنی روستایی و ۲۹ خانه قرآنی در مناطق شهری استان کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

 

احمدی خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره های قرآنی کودک و نوجوان و همچنین جوان و خانواده در استان اثرات بسیار خوبی را در ترغیب اقشار مختلف جامعه به انس و الفت بیشتر با قرآن کریم داشته است.

 

وی ادامه داد: تخصصی کردن آموزش قرآن در مقطع ابتدایی با برگزاری دوره تربیت مربی ویژه معلمان این مقطع تحصیلی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این راستاست.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 454985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha