به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، داود کارگرزاده، مدیرکل استاندارد استان زنجان امروز(10 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تصمین کیفیت کالا طرح تحول استاندارد سازی در 9 استان کشور اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح مصرف کننده به حقوق خود واقف می شود، ادامه داد: در صورت روبه رو شدن با کالای غیرمعتبر مصرف کننده می تواند از توزیع کننده و تولید کننده شکایت کند.
کارگرزاده ادامه داد: در این طرح سه قطب خدمات محور، تجارت محور و تولید محور تعریف می شود که پس از موفقیت، طرح مذکور در سطح کشور اجرا می شود.
این مقام مسئول از همایش مصالح ساختمانی استاندارد با مشارکت سازمان نظام مهندسی استان زنجان در خرداد امسال خبر داد و افزود: طرح تدوین استاندارد نیز در سال جاری به صورت نیاز محور اجرا می شود.
کارگر زاده به طرح آموزش به بانوان روستایی برای تولید محصول ارگانیک نیز اشاره کرد و افزود: دوره های آموزشی آسانسور نیز برای ارتقاء ایمنی آسانسور در این اداره برگزار شد.
وی همچنین به تداوم طرح طاها و استاندارسازی برای ارتقاء فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری اشاره کرد و گفت: بند 24 اقتصاد مقاومتی به افزایش پوشش استاندارد محصولات داخلی مرتبط است و از ابتداری سال در مدارس ابتدایی، آموزش های لازم برای تروج فرهنگ استاندارد انجام می شود.
مدیرکل استاندارد استان زنجان به آنالیز فعالیت های مدیران کنترل کیفیت اشاره کرد و افزود: کنترل کیفیت از طریق مدیران کنترل کیفیت در کارخانجات و کارشناسان بازرس در بازدید های مستمر انجام می شود.
وی به ارائه گزارشی از عملکرد این اداره در سال گذشته اشاره کرد و افزود: 390 واحد مشمول استاندارد اجباری و تشویقی قرار گرفتند.
این مقام مسئول تعداد فراورده های مشمول استاندارد اجباری را 494 مورد عنوان کرد و افزود: برای 64 فراوده و 239 آسانسور نیز گواهی صادر شد.
کارگرزاده بازدیدهای فنی از واحدهای تولیدی را یک هزار و 189 مورد عنوان کرد و افزود: در این بازدیدها 2 هزار و 532 فقره نمونه برداری انجام شد.
این مقام مسئول ادامه داد: یک هزار 879 فقره نمونه مورد آزمون در آزمایش، 139 مورد آزمون فلزات سنگین، 246 مورد آزمون باسکول، یک هزار و 403 مورد آزمون نازل های سوخت مایع، 4 هزار و 345 آزمون وسایل سنجش و 829 مورد وسایل کالیبره شده از عملکرد سال گذشته این مجموعه است.
پایان پیام/
نظر شما