به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، قنبر موسینژاد، در دیدار با امام جمعه اورامان اظهار کرد: کمیته امداد از جمله نهادهایی است که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری و بر اساس منویات معظمله حرکت میکند.
به گفته وی، این نهاد ارزشی 22 روز بعداز پیروزی انقلاب به منظور حمایت از نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه با فرمان ملکوتی امام راحل تشکیل و در مسیر حرکت خود در این سالها اقدامات بسیار خوبی در بحث محرومیتزدایی و توانمندسازی نیازمندان انجام داده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان بیان کرد: جذب کمکهای مردمی در قالب طرحهای مختلف همچون ایجاد مراکز نیکوکاری، برگزاری جشنهای ملی نیکوکاری و عاطفهها، اکرام ایتام و اطعام نیازمندان و زکات از سوی این نهاد بستر خوبی را برای توانمندسازی اقشار نیازمند و کاهش فاصله طبقاتی فراهم کرده است.
به گفته موسینژاد، توسعه مشارکتهای مردمی در امر کمک به نیازمندان در کنار رفع مشکلات اقشار محروم جامعه بستر ایجاد همبستگی اجتماعی و ترویج همدلی و همزبانی در جامعه را فراهم کرده است.
وی با اشاره به حمایت کمیته امداد از 10 درصد از مردم منطقه هورامان، گفت: با توجه به ظرفیت منطقه به ویژه ویژگیهای گردشگری آن باید از این بستر در راستای ایجاد اشتغال و خودکفایی این مددجویان بهرهگیری کرد.
به گفته وی، تقویت و ترویج فرهنگ پرداخت زکات به عنوان یکی از دستورات و واجبات دینی از دیگر بسترهایی است که میتواند زمینه رفع مشکلات اقشار نیازمند و تحقق عدالت اجتماعی را فراهم سازد.
موسینژاد خاطرنشان کرد: باید با فرهنگسازی پرداخت زکات و مدیریت صحیح در هزینه کردن زکات جمعآوری شده در راستای رفع مشکلات محرومین منطقه به صورت هدفمند ورود پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه محرومیت هم اجتماعی و هم اقتصادی است، گفت: احساس مسئولیت در قبال ایتام و محرومین و کمک به رفع محرومیتها از دستورات دین مبین اسلام و رسالت همه مسلمانان است.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد به عنوان دبیر شورای زکات در سطح کشور متولی جمعآوری زکات است، تصریح کرد: کمیته امداد کردستان در این زمینه جایگاه خوبی نسبت به سایر استانهای کشور دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان از جمعآوری بیش از 15 میلیارد و 200 میلیون تومان زکات در سال گذشته در این استان خبر داد و گفت: بر اساس اعلام دبیرخانه شورای زکات مرکز،هدفگذاری امسال جمعآوری 18 میلیارد و 200 میلیون تومان است.
به گفته وی، تعهد استان در زمینه جمعآوری زکات در سال گذشته 12 میلیارد تومان بود که با جمعآوری 15 میلیارد و 200 میلیون تومان نسبت به تعهدات 27 درصد افزایش یافت.
به گفته وی، کردستان با تلاش متولیان امر و مشارکت بسیار بالای مردم در زمینه جمعآوری زکات طی چند سال اخیر رتبه دوم را در بین استانها و شهرستان مریوان نیز رتبه نخست را در بین شهرستانهای کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان گفت: امیدواریم در سالجاری نیز بتوانیم حرکت رو به جلویی در زمینه جمعآوری و مدیریت زکات داشته باشیم.
وی اعتمادسازی در راستای ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت مردم در پرداخت زکات را ضروری دانست و بیان کرد: پرداخت زکات از تکالیف الهی و شرعی بوده و تحقق کامل آن ریشههای فقر را برای همیشه میخشکاند.
گفتنی است؛ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان در ادامه ضمن دیدار از مددجویان زیرپوشش مناطق محروم شهرستان سروآباد به بررسی مشکلات آنان پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما