منشور وفاق سياسي استان اصفهان تدوین می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار اصفهان در  پنجمين نشست هم انديشي احزاب و تشكل هاي سياسي اصلاح طلب و اصولگراي استان كه به منظور بررسي راهكارهاي تحقق شعار "دولت و ملت، همدلي و همزباني" برگزار شد،‌گفت:اختلاف نظر در بين سياسيون را يك امر عادي و طبيعي است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان و به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري اصفهان، دكتر رسول زرگرپور،‌استاندار اصفهان  در پنجمين نشست هم انديشي احزاب و تشكل هاي سياسي اصلاح طلب و اصولگراي استان كه به منظور بررسي راهكارهاي تحقق شعار "دولت و ملت، همدلي و همزباني" به رياست وی برگزار شد، گفت: در حال حاضر 56 شعبه و دفتر احزاب و گروه‌هاي سياسي مختلف در استان به طور رسمي فعاليت مي كنند كه در ميان آنها يك حزب ملي با مركزيت اصفهان، 4 حزب استاني و مابقي شعبه‌ها و نمايندگان احزاب و گروه‌هاي كشوري هستند كه در استان به طور رسمي به فعاليت مي پردازند.


زرگرپور اظهار داشت: چنانچه تشكل‌ها، انجمن‌ها و نمايندگي‌هاي احزاب و جريانات سياسي قصد تاسيس و راه‌اندازي دفتر و يا شعبه‌اي را در استان اصفهان دارند بايد هرچه سريع‌تر در اين راستا اقدام كنند و با مديركل انتخابات استانداري هماهنگي‌هاي لازم را انجام دهند. 


وي در ادامه يادآور شد: طبق قانون چنانچه تغييراتي در بدنه مديريتي، كادر اجرايي، اساسنامه ي تشكل هاي سياسي و شوراي مركزي نمايندگان و دفاتر احزاب در استان ايجاد شود بايد حداكثر ظرف يك هفته تا 10 روز به مسئولان مربوطه استان اطلاع رساني شود.


زرگرپور با اشاره به فصل سه آيين‌نامه مصوبه هيئت دولت در سال 61 پيرامون آيين‌نامه اجرايي احزاب و گروه‌هاي سياسي گفت: بر طبق اين دستورالعمل قانوني، برپايي هرگونه تجمعات و راهپيمايي از سوي گروه‌ها، جريانات و نمايندگان احزاب در استان‌ها و كشور بايد با مجوز كتبي از وزارت كشور صورت گيرد و در غير اين صورت غيرقانوني بوده و بر اساس ضوابط قانوني برخورد مي‌شود.


استاندار اصفهان با اشاره به مواد28 ، 29 ، 30 ،31 ، 32 و 36 اين آيين نامه، خاطر نشان كرد: همه احزاب، گروه‌ها و تشكل‌هاي سياسي به منظور برگزاري راهپيمايي و تجمعات بايد حداقل يك هفته قبل مسئولان مربوطه استاني را مطلع كرده و براي گرفتن مجوزهاي لازم اقدام نمايند.


مدير ارشد استان اضافه كرد:‌ تعيين مسير راهپيمايي، موضوع راهپيمايي، محل سخنراني، مشخصات كادر اجرايي برگزار كننده راهپيمايي و مشخص ساختن سخنران مورد نظر از جمله مواردي است كه بايد مسئولان استانداري و فرمانداري از آن با خبر و مطلع باشند.


وي با بيان اينكه نياز است كه احزاب اصول گرا، اصلاح طلب و مستقل در دوره هاي مختلف در جلسات مشترك به بيان ديدگاه هاي خود بپردازد، افزود: برگزاري اين جلسات با حضور نمايندگان احزاب مختلف باعث وحدت و نزديكي ديدگاهها خواهد شد و هم ما نيز به عنوان مسئولين استان مي توانيم از ديدگاه ها، نقطه نظرات، انتقادات و پيشنهادات احزاب مطلع شويم.


زرگرپور، نبود وحدت بين برخي از جناح ها و دسته هاي سياسي استان را از مهمترين دلايل عدم توسعه ي استان در سال هاي گذشته برشمرد و افزود: اين نشست بايد نمود همدلي و هم زباني بين احزاب باشد كه با تحقق اين شعار بسياري از مشكلات استان اصفهان حل خواهد شد.


استاندار اصفهان اختلاف نظر در بين سياسيون را يك امر عادي و طبيعي برشمرد و گفت: اگر اين اختلاف نظر وجود نداشته باشد، به طور حتم تك صدايي ايجاد مي شود و ديگر نياز به حزب در جامعه وجود ندارد و در نتيجه آن نشاط سياسي نيز به وجود نمي آيد.


 زرگرپور با اشاره به برگزاري انتخابات در سال جاري گفت: بايد يك شور و نشاط سياسي و اجتماعي در استان ايجاد شود كه بتوانيم شاهد برگزاري انتخاباتي باشكوه، با ابهت و با سلامت در استان باشيم كه در اين راستا احزاب مي توانند كمك هاي خوبي را داشته باشند.


وي با بيان اينكه از سال 1374 تاكنون مقام معظم رهبري هر سال يك شعار سال را اعلام نمودند، اظهار داشت:‌ انتظار اين است كه دستگاه ها، مردم و جريانات سياسي در جهت تحقق اين شعارها اقدام كنند.


استاندار اصفهان اضافه كرد: امسال تصميم بر آن شد كه راه هاي تحقق شعار ابلاغي مقام معظم رهبري(مدظله العالي) را با مسئولين جريان ها و تشكل هاي سياسي استان مورد بحث قرار داده و نقطه نظرات اين جريان ها را در اين خصوص جويا شويم.


وي از تدوين منشور وفاق سياسي طي يك ماه آينده خبر داد و اظهار داشت: كارگروهي متشكل از 3 نماينده از تشكل هاي اصول گرا و 3 نماينده از تشكل هاي اصلاح طلب استان و با محوريت استانداري اصفهان اين منشور را تهيه و همه ي موضوعات، محورها و منافعي كه كل جريانات سياسي فارغ از تعاملات و ديدگاه ها و سلايق خود با هم تفاهم دارند را تدوين خواهند كرد كه اين امر اين باعث احصاء نقاط مشترك خواهد شد كه در پيش برد امور تاثيرگذار است.


 زرگرپور تاكيد كرد: تشكل هاي سياسي موجود بايد ظرف يكماه آينده گزارشي را در خصوص آسيب شناسي موانع تحقق همدلي و همزباني و راهكارهايي را براي تقويت و اجراي اين شعار ارائه نمايند.


وي به برگزاري جلسات فصلي اين تشكل ها تاكيد كرد و افزود: اين جلسات با محوريت خاص و با عنوان كلي همدلي وهمزباني در هر فصل تشكيل خواهد شد و تشكل ها به بيان ديدگاه هاي خود در موضوعات مختلف از جمله همدلي و همزباني در رفع مشكلات استان، همدلي و همزباني در ايجاد نشاط سياسي، همدلي و همزباني در برگزاري انتخابات و ... مي پردازند .


استاندار اصفهان ابراز اميدواري کرد كه اين جلسات باعث نزديكي و همگرايي بين تشكل ها شود و مسئولان با استفاده از يك خرد جمعي و تجزيه تحليل هاي جريانات سياسي بتوانند در راه پيشرفت و توسعه استان در يك مسير درست و بايك مشاركت جمعي حركت كنند و اولين استاني باشيم كه در جهت تحقق عملي شعار مقام معظم رهبري قدم هاي موثري برداشته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 451561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha