پول، بیشتر از علم برای جوانان ارزش دارد!

خبرگزاری شبستان: امام جمعه گرگان گفت: وقتی مردم می بینند پول در جامعه ارزش بیشتری دارد، دیگر به سراغ علم و دانش نمی روند، متاسفانه جوانان امروز، به چیزهایی که ارزش مادی دارند علاقه مند هستند و همین باعث می شود که سطح بی سوادی روز به روز افزایش یابد.   

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان، شب گذشته (26 فروردین) در دیدار معاونین وزارت آموزش و پرورش افزود: برای حل مشکلات، باید فکر اساسی کنید، بی سوادی و کم سوادی باید با کار ریشه ای، ریشه کن شوند. 

 

وی توضیح داد: باید ببینیم که در جامعه چه چیزی امیتاز است؟ دانش و عالم در جامعه ما جایگاه ارزشمندی دارند یا سرمایه و سرمایه دار؟ علاوه بر این، چند درصد کارکنان ما، دغدغه کار دارند و برای خدمت به مردم، تلاش می کنند؟  

 

نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) در جامعه ای سراسر انحطاط، تحول ایجاد کرد، سیره آن حضرت را بهترین راهکار برای تربیت دانش آموزان دانست.   

 

آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) در شرایطی مبعوث شدند که بی سوادی و افکار جاهلیت در آن سرزمین، حاکم بود تا جاییکه اعراب جاهل، دختران خود را زنده به گور می کردند.

 

وی اظهار کرد: آن حضرت با اتکاء به ذات اقدس الهی و سیره خود، چنان تحولی در جامعه آن روز به وجود آورد که تمدن بزرگ اسلامی به وجود آمد.  

 

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری، توسعه تشکیلات و فقدان خروجی کارآمد را یک آفت جدی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) با آنکه تشکیلات گسترده نداشت، فقط مسجد مدینه در اختیار ایشان بود و علاوه بر این با کلی گرفتاری هم مواجه بود، توانست اعراب جاهل را متحول کند.    

 

آیت الله نورمفیدی با اشاره به دو برنامه مهم اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان در مدارس که شامل تقویت زبان شکر و احترام به پدر و مادر است، اظهار داشت: موضوعات اساسی باید از دوران ابتدایی وارد ذهن دانش آموزان شوند.   

 

وی خاطرنشان کرد: هر چیزی برای اینکه به مرحله عمل برسد باید در دل بنشیند، لذا مسائل معنوی هم آنقدر باید تلقین شوند تا در دل دانش آموزان قرار گیرند.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 451513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha