خدمات خیرین سلامت، همدلی و  همزبانی در ایجاد جامعه ای شاداب، سلامت و  پویا است

خبرگزاری شبستان: خیرین سلامت بزرگترین پشتوانه مادی و معنوی کشور در اجرای پروژه های مختلف آموزشی، بهداشت و درمان و سلامت هستند که خدمات آنها به منزله ایجاد زیرساخت لازم برای ایجاد جامعه ای شاداب، پویا، مترقی و شکوفا در عرصه های مختلف است.

سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در حاشیه مراسم افتتاح واحد خیرساز دندانپزشکی حاج جواد صدوقی در مرکز بهداشتی درمانی صدوقی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: حاج جواد صدوقی و خانواده اش به عنوان خیّر سلامت در کنار دیگر خیرین سلامت در کاشان خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و رفاهی زیادی را ارائه کرده اند که قابل تقدیر و ستو دنی است.

 

وی با تبریک 23 فروردین ماه "روز دندانپزشک" خدمات خیرین سلامت، مدرسه ساز، دانشگاه ساز و سایر خیرین را مصداقی از همدلی و همزبانی در کمک و همکاری دولت و ملت و مصداقی از اقتصاد مقاومتی در تحقق دغدغه مقام معظم رهبری در این حوزه دانست و گفت:خیرین با خدمات مادی و  معنوی حمایت و مشارکت گسترده ای در رشد و  پیشرفت این کشور و عزت و استقلال روز افزون آن در برابر دشمنان و تحریم های آنها را فراهم می کنند.

 

به گفته وی،راه اندازی این و احد بهداشت درمانی در کاشان با مساعدت و همت خیر سلامت نیز همزمان با آغاز اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان در كشور کمک شایانی در همدلی و همزبانی دولت و ملت در کاهش مشکلات سلامت و هزینه های سنگین ناشی از آن می شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،برنامه ریزی در زمینه استفاده با کیفیت از مراکز بهداشتی درمانی مطابق با نیاز هر منطقه کاشان را تاکید کرد و  گفت: افتتاح واحد دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی صدوقی این دانشگاه نیز بر اساس این نیازسنجی انجام شده است.

 

*بسیاری از بیماری های شایع به دلیل بی توجهی به سلامت دهان و دندان است

 

مروجی،با اشاره به آغاز طرح تحول سلامت دهان و دندان در كشور افزود: بسیاری از بیماری های شایع به ویژه دستگاه گوارش به دلیل بی توجهی به سلامت دهان و دندان ایجاد و تحمیل هزینه های سنگین ناشی از آن برای مردم می شو د.

 

وی، لزوم توجه جدی تری و  نیاز ضروری به سلامت دهان و دندان در پیشگیری از بیماریهای آن را تاکید کرد و گفت: طرح تحول سلامت دهان و دندان در كشور به پیشگیری این بیماریها از سنین کودکی توجه می کند.

 

به گفته وی، تفاهم نامه ای نیز بین وزارت بهداشت و  درمان و آموزش و پرورش در اين راستا امضا شده است که با اجرای آن آموزش به دانش آموزان و پیشگیری در خصوص مراقبت های بهداشت دهان و دندان انجام می شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،این اقدام را سرمایه گذاری ارزشمند و  موثری در پیشگیری از بیماریها و صرف  هزینه های گزاف در آینده عنوان کرد.

 

*شاخص ارزیابی سلامت دهان و دندان در ایران بالاتر از دو درصد است

 

مرو جی در پایان، شاخص DMFT (شاخص ارزیابی سلامت دهان و دندان) در بعضی از کشورهای اروپایی را صفر برشمرد و  گفت: این شاخص در ایران بالاتر از دو درصد است که انتظار می رود با سرمایه گذاری از دوران کودکی این شاخص در کشور ما به نیز به صفر برسد.

 

گفتنی است:واحد دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی صدوقی دانشگاه علو م پزشکی کاشان روز سه شنبه(25فروردین) ط ی مراسمی با حضور مسوولان این دانشگاه راه اندازی شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 451288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha