شهلا میرگلوبیات، عضو فراکسیون زنان مجلس در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه در صورت اجرایی شدن قوانین مصوب حوزه زنان ما هیچ مشکلی در این حوزه نخواهیم داشت، گفت: ما بهترین قوانین را در حوزه زنان مصوب کردیم به شرط اینکه بند بند آن اجرایی شود ،پیگیری این امرنیز وظیفه دولت و معاونت امور زنان است، هرچند ما منکر محدودیت های مالی و اعتباری در این حوزه نیستیم ولی نیازمند پیگیری دستگاه های مربوطه هستیم.
وی ادامه داد: ما نمی گوییم 100 درصد این قوانین را اجرایی کنند اگر یک درصد از آن عملیاتی شود، مشکلات حوزه زنان تا حدودی مرتفع می شود مثلا همین مرخصی زایمان زنان را برخی دستگاه ها مانند وزارت بهداشت و آموزش و پرورش اجرایی کردند ولی تامین اجتماعی نکرد، اجرای آن در کلیه دستگاه ها مستلزم پیگیری مرکز امور زنان و خانواده می باشد که در این زمینه کوتاهی کرده است.
وی بر لزوم ارایه گزارش عملکرد یکساله مرکز امور زنان و خانواده در هفته زن تاکید کرد و افزود: بانوشتن چند کتاب، مقاله و نامه به دولت و دستگاه های اجرایی و ارایه صورتجلسه دردی از دردهای حوزه زنان دوا نمی شود .زمانی عملکرد قابل نوشتن است که خروجی و تاثیری در زندگی مردم داشته باشد بنابراین با توجه به صحبت هایی که توسط خانم ملاوردی در هفته زن صورت گرفت ما شاهد هیچ خروجی از برنامه های مرکز امور زنان برای حل مشکلات حوزه زنان نبودیم.
وی با اشاره به صحبت ها ی خانممولاوردی در خصوص اطلاعیه آزمون استخدامی تصریح کرد:وی گفته است:اخیرا شاهد بودیم در اطلاعیه آزمون استخدامی 13 دستگاه، تبعیض های جنسیتی صورت گرفته که این مطابق با وعدههای رئیس جمهور نیست.در این اطلاعیه از دو هزار و 800 فرصت شغلی، حدود 16 فرصت برای زنان و 500 شغل بدون ذکر جنسیت عنوان شده بود ودو هزار و 400 فرصت شغلی در اختیار آقایان قرار داده شده که این مطابق با وعده های رئیس جمهوری نیست.
این عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه خانم ملاوردی نباید گله ای از دولت داشته باشند، تصریح کرد: باید قبل از اینکه تامین اجتماعی یا دستگاه های دولتی لیست استخدامی های خود را مصوب کنند تمام تلاش و پیگیری های خود را جهت اخذ سهمیه برای حوزه زنان نیز بکارگیری کنند چون با حرف زدن کاری درست نمی شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه هیئت دولت دو بار در هفته تصریح کرد: این جلسات برای چه برگزار می شوند غیر از این است که باید حقوق من و امثال من در آنجا بررسی و مورد پیگیری قرار گیرد، خروجی این جلسات چیست پس چرا مشکلات حوزه زنان همچنان به قوت خود باقی است؟
بیات با بیان اینکه سال گذشته هیچ فرصت شغلی برای زنان و مردان ایجاد نشد، خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز برای زنان سهمیه ای در نظر گرفته نشده است که با این حساب زنان مجبور به جذب در مشاغل کاذب و بخش های خصوصی هستند این در حالی است که چون حقوق زنان در بخش های خصوصی ضایع می شود بانوان باید در اولویت استخدام دستگاه های دولتی باشند.
وی با اشاره به بزرگترین شهر صنعتی شهر ساوه، خاطرنشان کرد: زنان کارگر زیادی در آنجا مشغول به کار هستند، آیا تاکنون خانم ملاوردی برای بررسی حقوق و پیگیری مشکلات این قشر دیداری از آنجا داشتند تا ببینند حقوقی را که دولت در تامین اجتماعی برای آنها مقرر کرده دریافت می کنند یا با یک سوم حقوق مشغول به کار هستند.
این عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: ما باید قبل از اینکه کار تبلیغاتی بکنیم دو تا کار در حوزه زنان انجام دهیم بعد 10 برابر آن را تبلیغ کنیم که متاسفانه کار ما برعکس شده است.
پایان پیام/
نظر شما