فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اشاره به فعالیت سازمان های مردم نهاد در استان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: از سال 84 که هیئت دولت آیین نامه سازمان های مردم نهاد را ابلاغ کرد تا سال 92 تعداد 120 سازمان مردم نهاد در استان تشکیل شد که 60 درصد آنها غیر فعال بودند.
وی افزود: با یک برنامه ریزی دوسالانه بنا شد که به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت یک سازمان مردم نهاد تشکیل شود که از سال 93 نشست های متعددی با نمایندگان سازمان های مردم نهاد و افراد ذی نفوذ فرهنگی برگزار و ارتباط محکمی با حوزه ها برقرار شد و تا پایان سال 93 توانستیم بیش از 65 سمن را به ثبت برسانیم.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با بیان اینکه 58 سازمان در مرحله ثبت نام و 70 سمن در مرحله استعلام هستند تصریح کرد: بنا داریم 300 سازمان مردم نهاد را ظرف 2 سال تشکیل دهیم که تا خرداد 94، 240 سازمان به ثبت می رسد.
وی با اشاره به اینکه تا سال 92 یک پراکندگی میان سمن ها دیده می شد و بیشتر آنها در حوزه های فرهنگی و آسیب های اجتماعی کار می کردند ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان با ساماندهی که صورت گرفته سازمان های مردم نهاد را در حوزه های درمان، محیط زیست، حقوق شهروندی و... به تناسب نیازمندی ها هدایت کردیم.
وی با بیان اینکه در سال 94 طوری برنامه ریزی می کنیم که سازمان های مردم نهاد در حوزه های مختلف فعالیت های لازم را داشته باشند اضافه کرد: با تاکیدات استاندار خوزستان برای افزایش سطح مشارکت عمومی بنا شد تا آنجا که ممکن است مردم را نسبت به تشکیل سازمان های مردم نهاد تشویق کنیم.
خبیر، با اشاره به اینکه علاوه بر رشد کمی سمن ها باید تلاش کنیم کیفیت عمل این سازمان ها را نیز بالا ببریم، عنوان کرد: بر این اساس با همکاری حوزه اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی دوره های آموزشی ویژه ای را برای اعضای سازمان های مردم نهاد در نظر گرفتیم.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک نتایج ملموسی را در سمن ها شاهد باشیم و یاد آور شد: از دیگر اقدامات ما این است که سازمان های مردم نهاد را با ادارت و سازمان هایی که نرتبط با حوزه فعالیت آنهاست آشنا کنیم و در این راستا جلسات مشترکی تشکیل دهیم تا همگام با هم به فعالیت بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما