اولین وظیفه جامعه قرآنی ، ایجاد همدلی و همزبانی در بین قرآنیان است

خبرگزاری شبستان: سلیمی گفت: اولین وظیفه جامعه قرآنی این است که همدلی و همزبانی را در بین خود و جامعه قرآنی محقق کنند.

عباس سلیمی، قاری بین المللی کشورمان با اشاره به وظیفه خطیر قرآنینان در تحقق پیام ها و سبک زندگی قرآنی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت:  عزت و حسن عاقبت جامعه اسلامی در گروی تبعیت از ارزش های قرآنی و دستورات این کتاب آسمانی است.

 

وی افزود:  ما در این کتاب شریف به آیه زیبایی برخورد می کنیم که در قسمت اول آن دو رهنمود الهی در قالب امر و نهی آمده است این فراز آیه عبارت است از "واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا" که قسمت اول آن امر به وحدت و یکدلی امت اسلام است و قسمت دوم آن از تفرقه و ناسازگاری نهی می کند.

 

سلیمی تصریح کرد:  اگر ما در حقیقت به پیام این آیه کریمه توجه کنیم می بینیم که این آیه ترجمان همان عنوان زیبای همدلی و همزبانی است که در بیان خردمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای نامگذاری سال 94 مذکور است.

 

وی تصریح کرد:  جامعه قرآنی سزاوارترین قشر از جامعه است باید دستورات قرآنی را نصب العین خود قرار دهد و به بایدها و نبایدهای آن توجه کند جامعه قرآنی کشور می تواند در راه تحقق این رهنمود که ولایی با لبیک گفتن به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی با توسعه ارزش های قرآنی در این راه گام بردارند.

 

سلیمی عنوان کرد: اولین وظیفه جامعه قرآنی این است که همدلی و همزبانی را در بین خود و جامعه قرآنی محقق کند و با پرهیز از هرگونه کدورت و خصومت به دنبال وحدت و یکپارچگی باشد و از این رهگذر این یگانگی با همدلی و همزبانی علاوه بر همراهی با دولت و همه خدمتگزاران صدیق نظام اسلامی درصدد این باشد با دعوت مردم به سبک زندگی قرآنی، آشنا ساختن مردم با پیام های حیات بخش قرآنی و به ویژه آشنا نمودن جوانان و نوجوانان با مفاهیم قرآن در مسیر توجه مردم به آیات الهی گام بردارند.

 

وی عنوان کرد: از آنجا که حضرت امیرالمومنین (ع) قرآن را ربیع القلوب نامیدند یعنی بهار قلب ها و دل ها جامعه قرآنی می تواند با نشر ارزش های قرآنی در سال 94 بهارآفرین باشد و همه فصول سال را به یک بهار قرآنی تبدیل کند.

 

این استاد پیشکسوت قرآنی افزود:  امیدوارم بتوانیم از رهگذر وحدت، یکپارچگی، همدلی و همزبانی در مسیر ارتقای عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی قدم برداریم به ویژه در این شرایط حساس سیاسی بین المللی قرآنیان سرافراز کشور وظیفه دارند دوشادوش مردم حمایت از دولت، مجلس و سایر نهادها و سازمان های مشروع و قانونی نظام جمهوری اسلامی دریغ نکنند تا در پایان سال برگ زرین دیگری در کارنامه قرآنی خودشان بیفزایند.

 

وی عنوان کرد: نکته مهم آن است که تماس با مردم از اولین وظایف مدیران و متولیان امور قرآنی کشور است در مورد پیامبر بزرگوار اسلام که بزرگترین مفسر قرآن هستند عنوانی وارد شده که می فرمایند پزشک معالجه کننده ای بود و همواره به دنبال افرادی می گشت که بتواند آلام روحی آنها را شفا دهد و به راه مستقیم هدایت کند.

 

سلیمی تصریح کرد: ما اگر خودمان را خدمتگزار قرآن می دانیم باید با نهایت تواضع در خدمت مردم باشیم و پیشقدم به خدمات قرآنی شویم نباید از این نکته غافل شویم که اولین و مهمترین انتظار جامعه از افراد منتسب به قرآن این است که خودشان عامل به آیات الهی باشند.

 

وی افزود:  مردم به دقت ما را رصد می کنند که آیا ما قرآنیان از سبک زندگی قرآنی پیروی می کنیم و به دستورات آیات الهی در زندگی خود عمل می کنیم یا خیر.

 

بر همین اساس امام صادق (ع) به یکی از اصحاب خودشان می فرمایند: "ان الحسن من کل احد حسن ولکن منک احسن" یعنی بدان که هر کسی که کار خوبی انجام دهد زیبا و پسندیده است اما اگر تو کار خوبی را انجام دهی زیباتر است زیرا به خاطر انتصاب و نزدیکی تو با ما اینگونه است و در ادامه می فرمایند: "ان القبیح من کل احد قبیح ولکن منک اقبح لمکانک منا" یعنی کار بد هم از طرف کسی سر زند زشت و ناپسند است اما اگر تو خدای ناخواسته مرتکب کار ناپسندی شوی زشت تر است.

 

وی خاطرنشان کرد: لذا ما باید بسیار مراقب باشیم که همه اقوال، گفتار، رفتار و کردارمان قرآنی باشد. امام صادق (ع) در جای دیگر می فرمایند مردم را با غیر از سخن خود به اسلام و دین دعوت کنید یعنی با عملکرد خود دعوت کنید لذا عملکرد مدیران، متولیان، مجریان، اساتید، قاریان، حافظان و همه کسانی که اهل قرآن هستند در این رابطه می تواند بسیار مهم و نقش آفرین باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 449104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha