مباحث قرانی در رسانه ها باید منعکس شود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: خبرنگاران و مسئولان نشریات باید در صفحات نشریه خود مطالبی در رابطه با موضوعات قرآن و نهج البلاغه انعکاس دهند که در جلوگیری از ناهنجاری های اخلاقی در جامعه موثر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی در دیدار با اعضای شورای مرکزی خانه مطبوعات استان بیان کرد: امروز مطبوعات نماد شاخص و گویای فرهنگ و عزت جامعه محسوب شده و باید تلاش کنیم که این فضای حرفه ای که در استان ما از همت و تلاش شما گرفته شده را به بهترین نحو حفظ کنیم.

وی ادامه داد: آن چه که برای یک فرد که در هر رسانه ای در حال انجام رسالت خود است، مهم است این باید باشد که بر اساس اصول و معیارهای الهی به خبر احترام بگذارد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: کرامت و شخصیت افراد باید در همه حال حفظ شود و رشد و بالندگی در جامعه با همکاری شما اعضای خانه مطبوعات بیشتر در جامعه ملموس می شود.

وی کار مطبوعات را یک رسالت مهم وتاثیر گزار دانست و گفت: امروز مطبوعات استان و خبرگزاری ها در استان با همکاری خوب شما بسیار پیشرفت خوبی داشته که جای قدردانی است.

حجت الاسلام عابدینی تصریح کرد: خبرنگاران و مسئولان نشریات باید در صفحات نشریه خود مطالبی در رابطه با موضوعات قرآن، نهج البلاغه، مسائل رستاخیز و روز قیامت انعکاس دهند و همین موضوعات می تواند در جلوگیری از ناهنجاری های اخلاقی در جامعه تاثیر گذار باشد.

وی تأکید کرد: این کارها باعث می شود نشریات ما رنگ وبوی خدایی گرفته و ماندگار و فراموش نشدنی شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی تأکید کرد: مطبوعات و رسانه های مجازی و خبرگزاری ها می توانند در رابطه با همدلی و انسجام و وحدت نقش موثری داشته باشند و نباید فراموش کنیم که ما خط قرمز داریم که همان فتنه سال 88 است و بسیاری از فتنه های منطقه ای نیز خط قرمز ما محسوب می شود.

پایان پیام/

کد خبر 449092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هادی مشفق IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۷
    0 0
    این بزرگوار نمیدانند که یک روزنامه در حوزه قرآن کار میکند و چه خونهائی به دلشان می‌کنند