فیلم «رازدفن شده» با حضور وزیر ارشاد در لبنان اکران شد

خبرگزاری شبستان: فیلم سینمایی « راز دفن شده» با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان برای نخستین بار در لبنان اکران و با استقبال گسترده مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در مراسمی که دوشنبه شب در سالن رسالات منطقه الغبیری در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار شد، بعداز تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و نواخته شدن سرودهای ملی لبنان و جمهوری اسلامی ایران، شیخ ناصر اخضر رییس شرکت تولیدات هنری« الارز» گزارشی از اهداف و روند تولید فیلم راز دفن شده ارائه کرد.

وی از جمهوری اسلامی ایران برای مساعدت در تهیه این فیلم قدردانی واز علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شرکت در مراسم نخستین اکران آن تشکر کرد.

اخضر خاطرنشان کرد که این فیلم گوشه هایی از رنج های خانواده شهدای مقاومت لبنان در رویارویی با دشمن صهیونیستی به ویژه مادران شهدا را به تصویر می کشد.

در ادامه مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در باره نقش مادران شهدا و فداکاری های آنها، روابط ایران و لبنان و مسئله فلسطین سخن گفت.

برنامه بعدی اهدای لوح تقدیر و سپاس به خانواده شهید عامر کلاکش به ویژه انصاف عاشور مادر قهرمان فیلم راز دفن شده و دست اندرکاران و بازیگران این فیلم وهمچنین عکس یادگاری آنان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

در این مراسم جمعی از اصحاب فرهنگ ، هنر و رسانه لبنان ، محمد فتحعلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت ، حسن فضل الله عضو فراکسیون حزب الله( وفاداری به مقاومت) در مجلس لبنان و رییس کمیسیون رسانه این مجلس و حجت الاسلام و المسلمین علی کریمیان دبیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی شرکت کردند. 

براساس این گزارش، شرکت تولیدات هنری « الارز» تهیه کنندگی فیلم سینمایی راز دفن شده را که محصول مشترک ایران و لبنان است، برعهده داشته است. 

این فیلم، الگویی از پایداری ، ایثار ، صبر و تحمل، از خودگذشتگی و رازداری مادران شهدا و قهرمانان مقاومت لبنان در رویارویی با دشمن صهیونیستی را به تصویر کشیده است.

فیلم راز دفن شده روایت عملیاتی شهادت طلبانه است که در آن عامر کلاکش ( ابوزینب) با انفجار خود در میان گشتی های ارتش صهیونیستی در شهرک دبین درجنوب لبنان، 13 نظامی صهیونیست را به هلاکت می رساند.

داستان این فیلم را براساس یک واقعیت، محمد غلامی نویسنده ایرانی با مشارکت رضا اسکندر ناظرتولید آن نوشته اند.

این فیلم که قرار است به زودی در سالن های سینما در لبنان اکران شود، داستان رازی است که مادر شهید عامر کلاکش (ابوزینب) 15 سال بعداز شهادت فرزندش ( 1985 تا 2000 میلادی) آن را مخفی کرد. 

این راز نزد مادر مخفی ماند تا اینکه سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان آن را در سال 2000 میلادی با معرفی عامر کلاکش (ابوزینب) رزمنده مقاومت به عنوان نیروی شهادت طلب عملیات شهرک دبین فاش کرد.

کارگردان فیلم علی غفاری از ایران است و کارمن لبس ، عمار شلق ، باسم مغنیه ، علی کمال الدین، یوسف حداد، زینب رمال ، زینب یوسف ، راشیل الحسینی ، واگوب دوجرجیان، محمد فخرالدین و عبدو شاهین در این فیلم نقش آفرینی کرده اند. 

ابوزینب در عملیاتی شهادت طلبانه خود را در میان کاروان دشمن صهیونیستی متشکل از هفت خودرو حامل نظامیان در سه راهی المطقه – الخیام – الوزانی در شهرک دبین در جنوب لبنان منفجر می کند و فیلم راز دفن شده 29 سال بعداز عملیات شهادت طلبانه ابوزینب در همان محل اصلی عملیات فیلم برداری شد و انفجار صورت گرفته باردیگر صهیونیست ها را وحشت زده و نگران کرد.
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز دوشنبه از شبکه تلویزیونی المنار لبنان نیز دیدن کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت حرفه ای خبری این رسانه قرار گرفت.

ابراهیم فرحات مدیرکل شبکه المنار درملاقات با جنتی گفت که فیلم های سینمایی ایرانی پخش شده از شبکه المنار با استقبال گسترده مخاطبان لبنانی مواجه شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که از سوی محمد فتحعلی سفیر جمهوری اسلامی ایران همراهی می شد همچنین با سید هاشم صفی الدین رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان و اعضای انجمن المعارف دیدار و گفت وگو کرد.

وی قبل از آن در « روضه الشهیدین» آرامگاه شهدای مقاومت اسلامی لبنان در ضاحیه جنوبی بیروت حاضر شد و به مقام این شهدا از جمله حاج عماد مغنیه فرمانده بزرگ مقاومت و فرزندش جهاد مغنیه و همچنین سید هادی نصرالله فرزند دبیرکل حزب الله لبنان با قرائت فاتحه ادای احترام کرد.

علی جنتی که از شامگاه جمعه در لبنان به سر می برد، روزهای شنبه و یکشنبه را در جنوب این کشور سپری و از شهرهای صور، ناقوره ، مارون الراس، بنت جیبل به ویژه مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی، دروازه فاطمه ، بازداشتگاه خیام و مجتمع گردشگری جهادی ملیتا و آثار متعلق به مقاومت اسلامی در نبردهای با دشمن صهیونیستی دیدن کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 447870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha