به گزارش خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت الاسلام سیدحسین حسینی قمی، سخنران حرم مطهر رضوي شب گذشته(3فروردين) در مراسم شهادت یگانه بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) در حرم مطهر رضوي اظهار داشت: مساعدت حضرت فاطمه(س) به مردم فقط منحصر به مسائل اقتصادی نبود بلکه از نظر اخلاقی و راهنمایی نیز به مردم کمک می کردند و اعمال نیک و عواطف پسندیده را آموزش می دادند.
وي افزود: ساده زیستی، بی اعتنایی به دنیا ، حجب و حیا، قناعت، دوری از تجمل گرایی و پارسایی حقیقت زندگی آن حضرت است که می توان در همه ابعاد زندگی فردی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بکار برد.
سخنران حرم مطهر رضوي با بيان اينكه بی تردید حضرت زهرا(سلام الله عليها) الگوی بی همتای زنان عالم است، گفت: حضرت فاطمه(سلام الله عليها) برای جاودانگی مکتب تشیع از جان مایه گذاشت.
حجت الاسلام حسینی قمی تصريح كرد: رفتارهایی هم در سیره زندگی حضرت زهرا(سلام الله عليها) وجود دارد که عینا قابل تقلید است مانند احترامی که ایشان به پدر و همسر خویش داشتند، مهرورزی به خانواده و فرزندان، کمک به مستمندان، داشتن رفتار مناسب در اجتماع و حفظ جایگاه زن که منحصر به زمان و مکان نیست و عینا می توان در زندگی بکار برد.
وي با بيان اينكه حضرت فاطمه(سلام الله عليها) در مقابل مشکلات زندگی صبر و استقامت بی نظیری از خود نشان دادند که اگر ذره ای از این استقامت و شکیبایی را زنان جامعه امروز الگو قرار دهند قطعا بنیان خانواده ها مستحکم باقی می ماند، گفت: حضرت زهرا(س) برای رفتار خود در زندگی از قرآن استدلال و برهان می آوردند و در سخنان خود تاکید می کردند که قرآن مفسر کلام ایشان و خاندانشان می باشد.
این کارشناس مذهبی درباره نقش قرآن در زندگی حضرت فاطمه (سلام الله عليها) گفت: حضرت تلاوت قرآن را در زندگی مادی، معنوی و اخروی موثر می دانستند و این کتاب آسمانی را وسیله ای برای متمایز کردن شناخت انسانیت و روشنگری راه آن تلقی می کردند.
پايان پيام/
نظر شما