مسائل فرهنگی نیازمند اقدامات راهبردی و زیر بنایی است

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسائل فرهنگی نیازمند اقدامات راهبردی و زیر بنایی است و باید امور فرهنگی را در اولویت قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیف الله مطلبی امروز (19خرداد) در نشست شورای اداری استان کهگیلویه وبویراحمد که در مسجد روستای پوله منطقه زیلایی از توابع شهرستان بویراحمد و با حضور 50 خیر مسکن ساز کشور برگزار شد، گفت: امروز برای حرکت پر شتاب در عرصه تولید و اشتغال هیچ‌ گریزی نداریم، جز اینکه زیربنای لازم را در حوزه فرهنگ آماده کنیم و امور فرهنگی را به مردم بخصوص جوانان بسپاریم.

 

مطلبی افزود: انتظار داریم مصوبات، تصمیمات شوراها، کارگروه ها و نشست های استانی و شهرستانی که در عرصه فرهنگ اتخاذ می شود، با جدیت و حساسیت بیشتری پیگیری، اجرا و عملی شوند.

 

وی تصریح کرد: کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان در روستای برد پهن از منطقه زیلایی مصوبات خوبی در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی این منطقه داشتند که مسئولان محلی و شهرستانی باید دائما پیگیر عملی شدن آنها باشند.

مطلبی غنی سازی اوقات فراغت جوانان، توسعه و احداث مساجد، کانون های و هیئات مذهبی و قرآنی، احداث هفت کتابخانه در هفت روستا و تجهیز آن، احداث یک باب کانون فرهنگی و هنری، احداث فضای آموزشی لازم و یک خوابگاه شبانه روزی ویژه خواهران و تامین زمین برای احداث فضاهای ورزشی رو باز روستایی را برخی از مصوبات این کارگروه در منطقه زیلایی برشمرد.

 

رییس کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان کهگیلویه وبویراحمد، ساماندهی گلزارهای شهدا، احداث خانه عالم در کنار مساجد، احداث پنج واحد مسکن بهزیستی برای محرومین، برپایی کارگاه های آموزشی مختلف، توسعه خانه های قرآنی در روستاها، اعزام مبلغ به روستاها در مناسبات، توجه به مسایل فرهنگی بانوان از جمله تحکیم بنیان خانواده و آموزش های لازم فنی و حرفه ای، برنامه مطالعه برای آسیب شناسی مسائل فرهنگی و اجتماعی و تامین معلمین زن برای مدارس دخترانه را از دیگر برنامه های فرهنگی مصوب این کارگروه برای روستاهای منطقه زیلای ذکر کرد.

 

معاون سیاسی و امنیتی کهگیلویه وبویراحمد در ادامه یادآور شد: برای تقویت، ترویج و تعمیق مسایل فرهنگی استان، 34میلیارد و 602میلیون ریال اعتبارات فرهنگی در اختیار موسسات فرهنگی همه شهرستان های استان قرار گرفت.


مطلبی افزود: این اعتبار در جهت ارتقاء و تقویت کمی و کیفی شاخص های فرهنگ عمومی و توسعه، تعمیق و تحکیم فرهنگ دینی و ارزشی، توسط تشکل ها و موسسات فرهنگی و اجتماعی بخش خصوصی بکار گرفته شده است.

 

به گفته مطلبی، این میزان اعتبار از مصوبات دور سوم سفر استانی دولت است که برای 14محور و 114شاخص فرهنگی و اجتماعی اختصاص داده شده بود و این مسئله نشان از توجه خاص دولت به مسائل فرهنگی دارد.

 

مطلبی تصریح کرد: 60درصد این اعتبار در بخش نرم افزاری و 40 درصد در بخش سخت افزاری برای اجرای120برنامه فرهنگی و اجتماعی منظور شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 44678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha