به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت الاسلام علی شکری در جمع مسئولان کانون هیئات مذهبی، مداحان و مبلغان استان افزود: باید موازین حرمت عزای فاطمی توسط فرد فرد مسلمانان رعایت شود.
وی فرهنگ سازی حفظ حرمت عزاداری حضرت زهرا (س) و برپایی مراسم سنتی نوروز را وظیفه مبلغان، مداحان و مسئولان هیئات مذهبی ذکر کرد.
وی تصریح کرد: نمی گوییم دید و بازدیدها منتفی شوند، بلکه در صله رحم ها برنامه های بی ارزش کنار گذاشته شده و نماد عزا وجود داشته باشد.
رییس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان بر اهمیت بیان خطبه فدکیه، تفسیر و تحلیل آن، چرایی شهادت فاطمه (س)، بحث ولایت و رهبری جامعه اسلامی در ایام عزاداری حضرت زهرا (س) توسط مبلغان اعزامی تاکید کرد.
وی عنوان کرد: بیان حقایق به دور از اغراقها و کذب گویی هاضرورتی است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
به گفته وی سیاهپوش کردن شهر، حرکت کاروانهای عزاداری مانند محرم و ... می تواند به دشمنان بفهماند برای شیعیان فاطمیه و محرم فرقی ندارد.
شکری ادامه داد: همانگونه که برای امام حسین (ع) عزاداری می شود برای شهادت مظلومانه مادرشان عزاداری شود و هیچ خیال خامی نمی تواند این عزاداری را از شیعیان گرفته یا آن را کمرنگ کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تاکید کرد: عزاداری باید با تکیه بر عقلانیت، معرفت و اعتدال و به دور از هر گونه افراط و تفریط صورت گیرد.
شکری با تاکید بر اطلاع رسانی فعالیتهای انجام شده در عزاداری ها گفت: در مراسم عزاداری به آداب و احکام عزاداری و مساله نذر توجه شود.
این مسئول با اشاره به اینکه مسئولان هیئات سعی کنند تا حد امکان با همه، رفتار یکسانی داشته باشند بیان کرد: گاه در یک هیئت، شاید به صورت ناخودآگاه و غیر عمدی به یک مسئول، یک ثروتمند و یا فرد شاخص دیگری، توجه بیشتری شود، فراموش نکنید همه برای عزای مادر اهل بیت (ع) گرد آمده اند و تبعیض بین مردم درست نیست.
شکری با تاکید بر اینکه هیئات مذهبی، مبلغان و مداحان طلایه داران انتقال فرهنگ فاطمی به مردم هستند بیان کرد: رعایت شئون اخلاقی و دینی می تواند در انتقال این فرهنگ کمک کند.
به گفته وی در فاطمیه اول 57 مبلغ اعزام شدند و در فاطمیه دوم نیز 39 مبلغ به سراسر استان اعزام خواهند شد.
پایان پیام/
نظر شما