به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مدرس فیلمنامه نویسی و کارگردانی سینما شب گذشته (18 خرداد) در جمع اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی با بیان اینکه فیلم، اجتماعی ترین اثر هنری است، گفت: تاثیر فیلم بر جامعه و تاثیر جامعه بر فیلم متقابل و مستقیم است.
محمد محمودی اصل، با بیان اینکه نقد از عقل سرچشمه می گیرد و نقد را فراتر از ارزش هنری دانست و افزود: می توان نقد را یک عکس العمل و گفتمان در مورد فیلم دانست.
این مدرس سینما با تشبیه نقد فیلم به روشن کردن چراغ حول فیلم بیان کرد و افزود: با افزایش نقد ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی کمتر خواهد شد.
این فیلمنامه نویس و کارگردان با بیان اینکه نقد نسبی است، گفت: در عین حال نقد منتقد فراگیر و وسیع تر و عمیق تر از فیلم می تواند باشد.
عضو شورای بازبینی صدور پروانه ساخت نمایش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه عکس و تصویر مبنای فیلم است، انسان را محوری ترین موضوع سینما دانست و گفت: کارگردان رکن اصلی یک فیلم است هر چند که تهیه کننده در فیلم های تلویزیونی بیشتر خود را نشان می دهد.
عضو هیئت موسسین انجمن فیلم استان، فرآیند تولید را پیش تولید، تولید و نمایش عنوان کرد و افزود: عوامل متعددی از آن جمله کیفیت فیلم های تولیدی، اطلاعات عمومی مردم در صورتی که فیلم و سینما، تلویزیون، ماهواره، درجه بندی موضوع رونق و عدم رونق بخش نمایش را تحت تاثیر قرار داده است.
کارشناس ارشد سینما از دانشگاه تهران، قانون کپی رایت و حق مالکیت معنوی را یکی از قوانین منطبق با آموزه ها اصول و مقررات اسلامی دانست و اظهار کرد: اجرایی شدن این قانون با مشکل مواجه بوده و است و نیاز به توجه بیشتری دارد.
وی ایران را یکی از مستعد ترین کشورهای منطقه برای تولید فیلم در حوزه های مختلف در منطقه خاورمیانه و آسیا دانست.
گفتنی است، مروری بر ادبیات سینما شامل مباحث تاریخچه سینما، مروری بر انواع فیلم تجربی، مستند، داستانی کوتاه و بلند و تله فیلم از جمله مطالب عنوان شده در این کارگاه آموزشی بود.
پایان پیام/
نظر شما