به گزارش خبرگزاری شبستان از فومن، اسماعیل قربانزاده، فرماندار سابق فومن در این آئین اظهار کرد: در طی 32 ماهی که خدمتگذار مردم بودهام معیارهایی را برای خود داشتم که بر اثر همان معیارها خداوند عنایت خدمتگذاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی را به من عنایت کرد.
فرماندار سابق فومن با بیان اینکه مردم در آرامش و به دور از تفرقه و با نظم و انضباط بهتر میتوانند زندگی کنند، گفت: عدم ایجاد تنش در شهرستان، عدم افراط و تفریط، استفاده از توانمندیها و اجرای قانون سبب ایجاد آرامش در فومن شده است.
قربانزاده تصریح کرد: در دهه فجر امسال 65 پروژه با 110 میلیارد تومان در این شرایط تحریمی که در کشور حاکم است در فومن مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در 32 ماه فعالیتش هفت مرحله سیل بحرانی در فومن آمد که زیرساختهای شهری و پلها دچار تخریب شدند و ریالی از اعتبارات دولتی برای هزینه ساخت و ساز این تخریبها استفاده نشد و همه از بخش خصوصی هزینه شد.
فرماندار سابق فومن اظهار کرد: با کوچکترین باران در فومن سیل میامد اما با تلاشی که شورای حفاظت، اطلاعات، بخشداران، دهیاران و ... انجام دادند و ۵۰ کیلومتر از رودخانه وحشی فومن را ساماندهی کردند، در 50 سال آینده این کار بینظیر است.
قربانزاده افزود: امروز کشور باور دارد که در استان گیلان سرمایهگذاری کرده و اشتغال ایجاد کند.
در ادامه میرشمس مومنیزاده، فرماندار فومن گفت: مسئولان فومن باید در چهارچوب قانون و سیاستهای دولت تدبیر و امید گام بردارند.
وی تصریح کرد: دعوت از سرمایهگذاران خصوصی، توجه به بخشهای کشاورزی و گردشگری و معدن در توسعه فومن نقش به سزایی دارد.
فرماندار فومن با بیان اینکه باید در کارهای خود اقتصاد مقاومتی را در اولویت قرار دهیم، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده از تمام ظرفیتهای داخلی، بهرهمندی از منابع و جلوگیری از اسراف.
مومنیزاده با بیان اینکه برای اشتغال باید از زیرساختهای صنعتی و کشاورزی شهرستان بهره برده شود، اظهار کرد: با وجود بناهای تاریخی مانند قلعه رودخان و ماسوله در فومن توسعه گردشگری از کارهایی است که در اولویت قرار دارد.
وی به افتخارات فرهنگی فومن اشاره کرد و افزود: شیون فومنی، گلآقا و .. همه سرمایههای معنوی و اجتماعی فومن است که باید به عنوان یک موتور محرک در خدمت و توسعه شهرستان قرار بگیرد.
پایان پیام/
نظر شما