فعالیت ۸۸ جلسه خانگی قرآن در مناطق مختلف ایلام

خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، گفت: در طی سال گذشته ۸۸ جلسه خانگی قرآن کریم در مناطق مختلف این استان شناسایی شده که به صورت هفتگی جلسات قرائت و تدبر قرآن کریم را برگزار می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام،  حجت الاسلام علی چراغی پور،  معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، صبح امروز(21 اسفند) در همایش تجلیل از فعالان و خادمان قرآن این استان، اظهار کرد: فعالیت های قرآن به منظور شناخت قرآن و معارف آن و تقویت انس به قرآن و بهره گیری فرد از قرآن در جامعه در استان در اولویت برنامه های فرهنگ قرار دارد.

 

وی، با بیان اینکه برنامه های آموزشی قرآن کریم در 4 حوزه عمومی، تخصصی، پژوهشی و تبلیغی، برگزار می شود، افزود: در حوزه آموزش های عمومی، برنامه های آموزش مربوط به خواندن، درک قرآن اجرا می شود،و در حوزه آموزش های تخصصی برنامه های تربیت نیروی انسانی متخصص و برای فعالیت های قرآن در رشته های دانشگاهی و حوزوی در حال اجراست.

 

چراغی پور، با بیان اینکه در حوزه خواهران، 600 نفرطلبه در کل استان داریم، ابراز کرد: این خواهران به عنوان مربیان قرآنی در دوره های آموزشی و کلاس های قرآنی مورد استفاده قرار گرفته که تا کنون نیز منشا تاثیر فراوانی در حوزه آموزشی در این استان بوده اند.

 

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، بیان کرد: پژوهش های قرآنی با هدف شناخت قرآن و معارف آن و وظایف فرد و جامعه نسبت به قرآن کریم و تحقق توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه انجام و فعالیت های ترویجی و تبلیغی قرآن کریم به منظور دانش و روش ابزارهای های مختلف و هنر و ارتباطات به منظور و اشتیاق نسبت به قرآن کریم برگزار می شود.

 

وی، با بیان اینکه از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در طول سال دو تا  آزمون سراسری قرآن کریم برگزار می شود، ابراز کرد: این دو آزمون در مهرماه و اردیبهشت ماه برگزار می شود که هر ساله با استقبال خوبی از سوی قرآن آموزان استان  مواجه می شود.

 

چراغی پور، با شااره به اینکه به کسانی که در این آزمون ها نمره لازم را کسب کنند گواهینامه معتبر از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می شود، بیان کرد: تعمیم و تعمیق شناخت قرآن و انس با قرآن کریم و تحقق آموزه های قرآن کریم در رفتارهای فردی و اجتماعی و اتکا نظام تصمیم گیری به آموزه های قرآنی، و ایجاد وحدت رویه  در امور قرآنی،  برقراری ارتباط موثر و شاف بین تصمیم گیران و تصمیم سازان از جمله اهداف شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان است.

 

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ، گفت: شورای توسعه فرهنگ قرآن استان ایلام در سال گذشته با ریاست نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و دبیری مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی  تشکیب شده و برنامه های متنوعی در راستای توصعه و ترویج فرهنگ قرآنی در استان مد نظر دارد.

 

وی، برگزاری دوره های آموزشی مختلف از جمله تربیت مربی قرآن کودک و نوجوان، تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و ارتقای تشکل های مردمی قرآن از از برنامه های این شواراست، افزود: در سال گذشته  حمایت ویژه ای از جلسات سنتی قرآن کریم صورت گرفته و در این راستا 88 جلسه سنتی قرآن کریم به صورت محلی شناسایی شده که به صورت هفتگی جلسات خود را برگزار می کنند.

 

چراغی پور، با بیان اینکه در حال حاضر 80 موسسه قرآن و عترت دارای پروانه و مجوز در استان فعالیت می کنند، ابراز کرد: در سال 92 حدود 44 موسسه قرآنی در استان و در سال 93 این تعداد به 50 موسسه افزایش یافته  که در مجموع 80 موسسه قرآن و عترت در استان ایلام فعالیت دارند.

 

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، خاطرنشان کرد: این موسسات قرآن و عترت در مناطق شهری و روستایی استان توزیع شده و همچنین بحث ایجاد مهدهای کودک قرآنی به صورت ویژه در استان دنبال می شود.

 

گفتنی است، در این مراسم از فعالان قرآن استان ایلام با حضور مسئولان فرهنگی و اجرایی استان با اهدای لوح تقدیر و جایزه تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 446033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha