به گزارش خبرگزاری شبستان، رحمت اله حافظی در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران ضمن انتشار بخشی از سخنان امام راحل(ره) و قرائت دعای اول سال، مطالبی را تحت عنوان حول حالنا در مديريت شهري ر ا اعلام کرد و گفت: آيا نبايد ابتدا احسن حال را بشناسيم و سپس در را ه تحقيق آن گام برداريم ؟كمال ما انسانها در اين است كه سو حال را به حسن حال و حسن حال را به احسن حال تبديل كنيم اما اين احسن حال در مديريت شهري به چه معناست؟
وی ادامه داد: اگر كمي دقت و تأمل كنيم به راحتي دريافته كه احسن حال در اين جا يعني هدايت قطار مديريت شهري و مديريت جهادي از روي ريل خود محوري به ريل عقلانيت و كارشناسي مبتني بر مباني علمي و فني است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به برخي از مصادیق احسن حال در مديريت، افزود: احس حال يعني تعقل و تدبر بيشتر در ساخت پياده راه امام حسين (ع) بطوري كه موجبات نارضايتي مردم و اتلاف منابع شهر را فراهم كنيم. احسن حال يعني كارشناسي دقيق و علمي در ساخت تصفيه خانه شيرابه پسماندها در كهريزك كه پس از هزينه كردن ده ها ميليارد تومان بلااستفاده نماند و شيرابه پسماند همچنان به عنوان يك خطر زيست محيطي سلامت منطقه و شهروندان و آبهاي زيرزميني را تهديد نکند.
به گفته حافظی احسن حال يعني پرداخت بموقع 7 ميليارد تومان مطالبات پيمانكاران داخلي و خارجي در پروژه توليد برق از پسماند كه پس از يكماه از افتتاح آن مجموعه بجاي 90 مگا وات برق تنها 2 مگا وات برق توليد كرده و با خروج پيمانكار خارجي به بهانه تعطيلات سال نو عملاً در حالت غيرفعال قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه حول حالنا يعني توفيق و تأكيد بيشتر براي اجراي قانون، تاکید کرد: در ماده 13 آيين نامه اجرايي ماده 1 قانون اصلاح حفظ و گسترش فضاي سبز در شهرها، مصوب 20 تیرماه سال 88 مجمع تشخيص مصلحت نظام چنين آمده است "وزارت مسكن و شهرسازي و شهرداري ها موظفند در جهت حفظ باغات مخصوصاً در شهرهايي كه سرانه فضاي سبز آنها كمتر از استاندار است در مطالعات طرح جامع شهرها حدالامكان باغات را در كاربري فضاي سبز پيش بيني كنند." اما مي بينيم كه 120 هكتار باغات بهم پيوسته كن در پهنه مسكوني قرار مي گيرد .
این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه حول حالنا يعني تدوين ساز و كار منضبط براي تحقق و نظارت بر منابع غير نقد بودجه شهر تهران كه در سال 93 بيش از 50 درصد كل بودجه شهرداري بوده است، ادامه داد: حول حالنا يعني كه پسماندهاي بيمارستاني تفكيك شده از مبدأ را در دل دپوي پسماند دفع نكنيم و فاجعه زيست محيطي ايجاد نكنيم.
حافظی حول حالنا الي احسن حال را اجتناب از خريد باغات مردم بنام و با قميت فضاي سبز و تغيير كاربري آن به مسكوني و متعاقباً فروش آن به مردم و تعاوني هاي مسكن شهرداري تعریف کرد و افزود: حول حالنا يعني پايبندي به قانون و پذيرش كامل آن و اجتناب از اعمال نظرات و سلايق شخصي در مصوبات شوراي شهر و پذيرفتن و باور به اينكه جمله «حذف قانون خلاف شهر است» در حوزه مديريت شهري نيز صائب است و مي توان رفتارها و عملكرد مديريتي را به خلاف شهر تبديل سازد .
به گفته حافظی حول حالنا الي احسن حال يعني اينكه نبايستي خارج از طرح هاي تفصيلي و جامع شهر طي چهار سال بيش از 15 هزار میلیارد تومان از فروش و تغيير كاربري هاي عمومي درآمد ناپايدار و نامشروع كسب كرد.
وی تاکید کرد: حول حولنا يعني و تصويب شناسنامه باغات و محدوده حريم شهر هر 5 سال يكبار با استناد به قانون حفظ و گشترش فضاي سبز.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری تصریح کرد: حولنا حالنا در شورا نيز يعني دستيابي به جايگاه واقعي هدايت، نظارت و حمايت با تحقق بدون قيد و شرط كارويژه هاي نظارتي و مقرارت گذاري و سياست گذاري ، ايجاد پشتوانه علمي و پژوهش براي ارتقاي كيفي طرح ها و لوايح و اجتناب از تصميم گيري هاي مبتني بر لابي گري اداري و سياسي است.
حافظی در خاتمه از مقام معظم رهبري كه با سخنان اخير در مجمع فعالان محيط زيست بهترين هديه را به مردم و اعضاي شوراي شهرها و روستاها خصوصا اعضاي كميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري شوراي اسلامي شهر تهران اعطا کرده صيمانه تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد در اولين جلسات آتی بتوانيم طرحهايي را در راستاي عملياتي کردن بيانات ايشان به صحن شورا تقديم کنیم.
پایان پیام/
نظر شما