به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، مهدی رشدی، ناظر طرح چهره به چهره ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، عصر روز گذشته (18 خرداد) در جلسه ستاد طرح اعتقادی فرهنگی چهره به چهره مازندران گفت: طرح چهره به چهره اهمیت و تاثیرهای سازنده بسیار دارد که این طرح در 11 استان مرزی آغاز شد و سپس مصوب شد که در تمام استان های کشور اجرا شود و در سه سال آینده به تمام کشور تسری می یابد.
وی با بیان اینکه ایجاد محبت و اعتماد سازی مهم ترین عنصر تبلیغ است که نسل جوان را جذب و به مسیر حق و ارزش های دینی سوق می دهد، اظهار کرد: مربیان طرح چهره به چهره از جوانان و نوجوانان و از مساجد انتخاب می شوند زیرا تجربه آموزش نشان داده است که سن مربی و متبری هر چه نزدیک تر باشد به همان اندازه دوستی نیز بیشتر می شود و از این طریق اهداف طرح در عمق وجود جوانان تاثیر می گذارد.
رشدی با اشاره به اینکه طرح چهره به چهره در سه طبقه درجه بندی می شود، تصریح کرد: استان مازندران جزء یکی از استان های خوب کشور محسوب می شود که این امر به بخاطر ثبات در عملکرد و فعالیت است.
ناظر طرح چهره به چهره ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ابراز کرد: به روز بودن اطلاعات مربیان که جوابگوی متربیان باشد، برگزاری جلسه برای مربیان، سطح بندی مربیان بر اساس زمان و تجربه و استفاده از اساتید بر اساس این سطح بندی و افزایش برگزاری جلسات منطقه ای از برنامه های آینده طرح چهره به چهره است.
وی با اشاره به میزبانی کشوری استان البزر در سال جاری برای طرح چهره به چهره، یادآور شد: کارگاهی کردن جلسات و به صورت پرسش و پاسخ و بر اساس سطح بندی مربیان و همچننین دعوت از مراجع و شخصیت های برجسته و بهره گیری از رهنمودهای آنها از برنامه های جدید این طرح است.
رشدی، زمینه سازی برای قشر نوجوان که آسیب پذیرترین قشر جامعه محسوب می شوند و هدایت و بهتر برگزار شدن طرح را از اهداف اجرای طرح چهره به چهره بیان کرد.
پایان پیام/
نظر شما