حجت الاسلام يزدان جهاندار لاشكي، امام جمعه كجور، امروز (19 اسفند) به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: با توجه به سوره توبه، مساجد خدا را كساني تعمير مي كنند كه داراي پنج صفت، ايمان به خدا، ايمان به قيامت، برپاكننده نماز، دادن زكات و فقط ترس از خدا هستند.
وي با اشاره به اينكه منظور از تعمير مسجد هم آباداني ظاهري و هم معنوي است، تصريح كرد: مسجدسازي از كارهاي انبياء بزرگ و ائمه اطهار (عليهم السلام) مانند حضرت زكريا (عليه السلام) و حضرت ابراهيم (عليه السلام) و حتي حضرت مريم(سلام الله عليها) است.
حجت الاسلام جهاندار لاشكي اظهار كرد: پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي( صلی الله علیه وآله وسلم) بعد از هجرت از مكه به مدينه، دستور ساخت مسجد قبا را داد كه اين امر اهميت اين پايگاه مهم را به خوبي روشن مي سازد.
وي با اشاره به سخن بنيانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) كه مسجد، سنگر است؛ سنگرها را حفظ كنيد، افزود: مسجد در پيدايش انقلاب و در روشنگري نقشه هاي رژيم پهلوي، بصيرت افزايي و دانش افزايي و همچنين در دوران دفاع مقدس نيزعلاوه بر تجميع نيروها در افزايش روحيه آنها، نقش بسيار مهمي ايفا كرد.
حجت الاسلام جهاندار لاشكي با اشاره به اهميت كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد، بيان كرد: كانون هاي مساجد، چند منظوره است و در اين مكان، فعاليت هاي متنوع و بسياري، صورت مي گيرد.
وي ابراز كرد: فعاليت فرهنگي شامل برگزاري مناسبت هاي ملي و مذهبي، فعاليت قرآني مانند روخواني، روانخواني، تجويد، قرائت و تفسير قرآن، فعاليت تبليغي در ايام ماه مبارك رمضان و ماه محرم، فعاليت اقتصادي مانند تشكيل كمك صندوق به نيازمندان، جمع آوري پول براي اشخاص بدهكار و كمك در تهيه جهيزيه نوعروسران، فعاليت سياسي مانند روشنگري و بصيرت افزايي بعد از فتنه انتخابات سال 1388 و شركت در راهپمايي هاي روز قدس و ايام الله دهه فجر، فعاليت بسيجي و تامين غذاي مادي و معنوي براي انسان در پايگاه هاي بسيج و تربيت شهداي محراب در اين مكان، احياي نماز جماعت، دولتي نبودن و در دامن هيچ حزب و گروهي قرار نداشتن از فعاليت ها و خصايص مساجد است.
حجت الاسلام جهاندار لاشكي گفت: انسان ها به طور فطري، عبادت را دوست دارند و شخص مسيحي كه براي عبادت به كليسا مي رود، خود نمونه خوبي بر فطري بودن عبادت و دوست داشتن اين مهم است.
وي با اشاره به اجراي سبك زندگي ديني و اقتصاد مقاومتي در مساجد، اظهار كرد: تربيت 10 ميليون حافظ قرآن بر اساس منويات رهبري(مد ظله العالي) در مساجد، مبين اهميت اين پايگاه هاي الهي است.
حجت الاسلام جهاندار لاشكي با تاكيد بر اهميت و نقش كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در جامعه، خواستار فرهنگ سازي، نهادينه كردن و تبليغ بيشتر فعاليت هاي اين مراكز در جامعه و بين آحاد مردم شد.
به گزارش شبستان، كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال 1371 با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی، تشكيل شد.
پايان پيام/
نظر شما