به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، ماموستا سالار حمیدی امروز(18اسفند) در همایش بزرگ تجلیل از فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: در صورتیکه کارکرد مساجد توسعه بیشتری پیدا کند بی شک کانون های فرهنگی هنری مساجد بهترین مانع و سد در مقابل آسیب های اجتماعی خواهند بود.
وی عنوان کرد: مساجد خاستگاه فرهنگ اسلامی و نقطه کانونی جوش ایمان، تقوا و عمل صالح هستند و کانون های مساجد می توانند پایگاه سازماندهی کننده در مسیر تعالی و رشد دینی باشند.
وی با اشاره به اینکه صداوسیما یکی از نهادهای تاثیرگذار بر جامعه است، بیان کرد: در صورتیکه صداوسیما فعالیت و عمکرد کانون های مساجد را به تصویر بکشند قطعا شاهد جذب بیشتر مردم به ویژه جوانان و نوجوانان به کانون ها خواهیم بود.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری صلاح الدین ایوبی روستای هلیزآباد اظهارداشت: پیشنهاد می کنم از افراد خیر برای حمایت های معنوی از کانون های مساجد جهت فرهنگ سازی ونهادینه کردن این اقدام ارزشمند بهره گرفته شود.
ماموستا حمیدی خاطرنشان کرد: هنگام احداث مساجد به فضای کتابخانه توجه بیشتری شود و فضایی به این مکان اختصاص داده شود.
وی با اشاره به مشکلات کانون های مساجد در استان گفت: بیشتر مسئولان کانون ها و کتابداران مساجد به ویژه در روستاها در رابطه با شرط داشتن مدرک تحصیلی دیپلم برای بهره مندی از بیمه، مشکل دارند و امیدواریم این مسئله پیگیری و رفع شود.
وی ادامه داد: متاسفانه گاها کتاب هایی را بدون در نظر گرفتن محتوا و موضوع آن برای کتابخانه کانون های مساجد ارسال می شود که مورد استقبال مخاطبان قرار نمی گیرد.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری صلاح الدین ایوبی روستای هلیزآباد با اشاره به اینکه سرانه سالانه هر کانون 6 میلیون ریال است، بیان داشت: با این مبلغ در طول سال نمی توان کار و اقدام فرهنگی و مذهبی تاثیرگذاری انجام داد لذا انتظار می رود این مبلغ افزایش پیدا کند.
ماموستا حمیدی به ارائه گزارش عملکرد و فعالیت کانون صلاح الدین ایوبی هم پرداخت و افزود: برگزاری کلاس های قرآنی در طول سال به صورت مستمر ویژه خواهران و برادران، آموزش نماز به صورت چهره به چهره، برگزاری برنامه هایی از قبیل گفتمان دینی و شفاف سازی و شناساندن نحله های انحرافی در خطبه های نماز جمعه از جمله اقدامات ما در طول سال جاری بوده است.
وی خاطر نشان کرد: جمع آوری و تهیه مقالات علمی و توزیع آن در سطح روستا، مبارزه با تهاجمات فرهنگی غرب و بررسی علل و آسیب های تهاجمات فرهنگی با برگزاری برنامه ها و نشست های عقیدتی از دیگر برنامه های کانون در سال جاری است.
پایان پیام/
نظر شما